MENIU

Incendiul din Sectorul 3 al Capitalei a fost lichidat. 40 de persoane, EVACUATE din cauza pericolului de intoxicare cu fum

Incendiul din Sectorul 3 al Capitalei a fost lichidat. 40 de persoane, EVACUATE din cauza pericolului de intoxicație cu fum/ Captură video

Incendiul puternic care a izbucnit duminica-dupamiaza in Capitala a fost lichidat de pompieri. Din primele informatii, a ars o casa parasita din sectorul 3 al Bucurestiului. Vorbim despre aproximativ 200 mp. Fumul se vedea de la kilometri distanta, astfel ca autoritatile au emis un mesaj RO-Alert. 

UPDATE - Incendiul de pe strada Fruntaș Constantin Tudor este lichidat.

Au fost evacuate în total 40 de persoane dintr-un imobil învecinat, pentru a preveni intoxicarea cu fum a acestora.

Suprafața afectată este de aproximativ 200 mp.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit Realitatea PLUS, incendiul a izbucnit duminica dupa-amiaza, in Capitala. Din primele informatii, arde o casa parasita sitiata in Bulevardul Basarabiei, din Sectorul 3. Locuinta este foarte aproape de Arena Nationala.

Foto: Facebook Prietenii Parcului IOR

A fost emis un mesaj RO-Alert din cauza degazarilor mari de fum.

Locuitorii din zona sunt cei care au sunat la 112 pentru a anunta incendiul. Din fericire, nu a fost nevoie de evacuarea unor persoane, intrucat casa este nelocuita. 

La fata locului au fiost trimise 5 autospeciale de stingere cu apa si spuma. Pentru moment nu se cunosc cauzele producerii incendiului.

"Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o casă părăsită, pe strada Fruntaș Constantin Tudor din sectorul 3 al Capitalei.

Incendiu puternic de vegetație în apropierea plajei din stațiunea Olimp: 15 hectare, mistuite de flăcări

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, fapt ce a impus remiterea unui mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populației.

Până în momentul de față nu au fost identificate victime.

Au fost alertate 7 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori și o ambulanță SMURD.

În momentul de față, incendiul este localizat", au transmis reprezentanții ISU. 

Peste 50 de hectare de vegetaţie uscată, cuprinse de un INCENDIU, în județul Vaslui. Risc uriaș ca focul să se extindă: ce MĂSURI au luat pompierii