MENIU

Incendiu devastator la un hotel de 4 stele din Ploiești. De la ce a pornit focul

Incendiu la un hotel din centrul Ploieștiului. Foto/telegrama

Incendiul la un hotel din centrul orașului Ploiești, declanșat, conform cercetărilor inițiale ale pompierilor, de la o defecțiune a unui motor electric de la centrala clădirii. În momentul în care a izbucnit incendiul, în clădire se afla doar recepționerul, care a reușit să părăsească incinta la timp.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Ploiești au intervenit duminică la un hotel de pe Bd. Independenţei. Centrala termică a luat foc. 

Pentru gestionarea situației operative s-a intervenit cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, se arată într-un comunicat al ISU Prahova.

Incendiul a afectat un motor electric de la nivelul centralei termice, amplasat la subsolul clădirii. Focul a fost lichidat în cel mai scurt timp, nefiind înregistrate probleme deosebite. Concomitent, pompierii au acționat pentru evacuarea fumului care inundase subsolul clădirii.

Nu s-au înregistrat victime. În hotel se afla doar funcționarul de la recepție, astfel că nu s-a impus evacuarea altor persoane.

 

Mai multe articole despre: