MENIU

VIDEO Incendiu DEVASTATOR la firma fostului ministru al Transporturilor, Radu Berceanu. Risc de EXPLOZIE

Incendiu hală

Pompierii au ajuns la fața locului cu mai multe autospeciale, dar și cu o ambulanţă. A fost o luptă contracronometru, pentru că exista riscul ca focul să se extindă la o încăpere în care erau depozitate mai multe tuburi de oxigen, realizează Realitatea PLUS.

O hală de aproape 300 de metri pătraţi, situată la ieşirea din Craiova, a fost mistuită de flăcări. Proprietatea aparține fostului ministru al Transporturilor, Radu Berceanu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, au fost înregistrate doar pagube materiale

"S-a primit un apel la 112 la o hală pe raza localității Cârcea. La fața locului au fost trimise echipajele de pompoeri din cadrul detașamentului 2 Craiova cu 4 autospeciale cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție la înălțime un echipaj de prim-ajutor medical și o autospecială de descarcerare. Incendiul se manifesta pe aproximativ 300 de mp, cu prosibilitate de propagare la întreaga hală. În urma acestuia, a ars acoperișul pe o suprafață de 400 de mp și diverse materiale din acea zonă, pe aproximativ 100 mp s-au degradat geamurile, cauza probabilă fiind un scurtcircuit la un cablu electric defect", a declarat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt ISU Dolj.

Un nor dens de fum negru a acoperit toată zona în care se afla societatea comercială a fostului ministru, acolo unde se fabrică piscine din fibră de sticlă.