MENIU

Impact devastator în Vaslui: Trei maşini implicate într-un accident pe DN 15D. Patru persoane au fost transportate la spital

Trei maşini implicate într-un accident pe DN 15D. Foto: Agerpres

Trei maşini au fost implicate, joi, într-un accident rutier produs pe DN 15D, între localităţile Cănţălăreşti şi Podeni, patru persoane, printre care un copil în vârstă de 1 an şi patru luni, fiind transportate la spital.

Detaşamentul de pompieri Vaslui şi Staţia de pompieri Negreşti au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD tip B2, la locul producerii accidentului fiind trimise şi două ambulanţe încadrate de echipaje aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

"În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau şase persoane, între care o fetiţă în vârstă de un an şi patru luni, precum şi o femeie însărcinată. La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite două autoturisme avariate, o persoană fiind blocată într-unul dintre autovehicule. Celelalte persoane implicate în accident s-au autoevacuat până la sosirea salvatorilor. Dintr-unul dintre autoturisme se scurgeau lichide combustibile pe carosabil. Pompierii au început manevrele pentru descarcerarea unei femei în vârstă de 57 de ani, timp în care celelalte victime erau evaluate de asistenţii medicali şi paramedici", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Laura Lavric a recunoscut: „La Revoluție aveam ascuns un milion de lei!”. Cum a fentat artista legile dure de pe vremea comunismului

Oficialul ISU Vaslui a mai precizat că după evaluare şi acordarea primelor îngrijiri medicale, patru victime, trei adulţi şi în copil, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, una dintre persoanele rănite având o fractură de claviculă.

Ulterior, pompierii militari au degajat şi curăţat carosabilul.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Pensionarii cad pradă escrocheriilor avocaților. Cum sunt manipulați să conteste deciziile în instanță

Mai multe articole despre:
accident smurd ambulanta dn 15d pompieri isu vaslui