MENIU

IMAGINEA care a creat panică pe internet și a pus pe jar Poliţia din Timişoara. Ce era, de fapt

Sursa foto: Facebook Info Trafic 24

O imagine postată pe reţelele de socializare a ajuns rapid virală şi a pus pe jar poliţiştii din Timişoara.

Şoferii din Timişoara au avut parte de o imagine de-a dreptul sinistră în trafic. Oamenii au făcut poze, iar în scurt timp imaginile au devenit virale pe internet.

În imagine se vede o maşină care ar căra deasupra ceva ce seamănă cu un cadavru învelit cu un cearşaf alb, asigurat cu chingi din care se vedeau doar picioarele. Aceasta se îndrepta dinspre Piaţa Badea Cârţan spre Calea Lugojului.

În scurt timp, poliţiştii din municipiu s-au autosesizat şi au început cercetările pentru a-l identifica pe şoferul macabru.

„Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că polițiștii Municipiul Timișoara efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto, stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliția Timiș.
 
După cercetări, cei de la Poliția Timiș au anunțat că evenimentul nu se confirmă și că este vorba de o asociație de tineri artiști care face expoziții de acest fel.
 
„Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că în urma verificărilor efectuate de polițiștii Municipiul Timișoara a reieșit că evenimentul nu se confirmă. A fost identificat un bărbat de 28 de ani care va fi sancționat conform Legi nr 61/1991. Bărbatul este membrul unei asociații de tineri artiști din Timișoara, cunoscută cu acest gen de activității și expoziții".

Se pare că unul din tineri artişti avea de transportat o lucrare pentru o expoziţie la Bucureşti. Aşa s-a gândit să ducă manechinul în capitală, ancorat de capota maşinii.  

Șoferul va fi sancţionat conform Legi nr 61/1991, cu suma de 1.000 de lei.