MENIU

Ilinca Vandici a confirmat separarea de soțul ei. Motivul pentru care vedeta a pus punct căsniciei

Foto: Facebook

Divorț în lumea showbizz-ului românesc. Ilinca Vandici a confirmat că ea și soțul său s-au despărțit după șase ani de căsnicie. Omul de afaceri și-a achiziționat un apartament într-o zonă de lux a Capitalei și ar fi fost văzut, deja, în compania unei alte femei. 

Cei doi au discutat îndelung despre problemele lor și au făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia. Acesta este și motivul pentru care, în luna decembrie a anului trecut, au ales să meargă împreună în vacanță, în Mexic. Însă imediat după întoarcere, s-ar fi despărțit.

”Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a declarat vedeta.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au cunoscut în anul 2016, iar câteva luni mai târziu s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au participat sute de persoane. În 2017 a venit pe lume și fiul lor, Zian, iar fericirea lor părea completă. În tot acest timp, cei doi au fost un cuplu unit, invidiat de întregul showbiz.

În trecut, controversata vedetă a avut o relație tumultoasă cu fotbalistul Ciprian Marica și a fost chiar la un pas de a se căsători cu acesta. 

Mai multe articole despre:
ilinca vandici prezentatoare tv divort