MENIU

Iasmina a avut parte de un sfârșit cumplit la doar 17 ani. Minora este victima unui accident de motor

Un accident rutier devastator a avut loc în localitatea Chicerea, județul Iași, soldat cu moartea unei tinere. Iasmina Deloiu, în vârstă de 17 ani, și-a pierdut viața în urma coliziunii frontale dintre motocicleta pe care o conducea și un autoturism.

Cum s-a întâmplat tragedia

Accidentul s-a produs în jurul orei 21:45, pe DN 28, între localitățile Osoi și Chicerea. Poliția a fost alertată cu privire la incident, iar la fața locului s-a stabilit că vinovată de producerea accidentului ar fi o femeie din județul Vaslui, care conducea un autoturism. Aceasta a efectuat o manevră de depășire și a intrat pe contrasens, lovind frontal motocicleta condusă de Iasmina Deloiu.

Pe motocicletă se aflau două tinere, Iasmina și o pasageră, iar în autoturism se afla doar șoferița. În urma impactului, Iasmina Deloiu, originară din comuna Comarna, a decedat pe loc. Cealaltă tânără de pe motocicletă și șoferița autoturismului au suferit leziuni și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru a investiga circumstanțele accidentului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Conducătoarea autoturismului a fost testată pentru consumul de alcool, iar rezultatul a fost negativ.

Iasmina Deloiu, tânăra de 17 ani care și-a pierdut viața, nu a avut nicio șansă în urma coliziunii frontale. Tragedia a zguduit comunitatea locală, aducând în discuție problemele legate de siguranța rutieră și responsabilitatea la volan.