MENIU

I-a împrumutat maşina unui prieten. De mai bine de un an, femeia se luptă să o recupereze

Femeia i-a împrumutat maşina unui prieten

O poveste aproape incredibilă pentru o focşăneancă, proprietara unui BMW serie 320, înmatriculat în Vrancea. De aproape un an femeia nu reuşeşte să îşi recupereze autoturismul.

O poveste aproape incredibilă pentru o focşăneancă, proprietara unui BMW serie 320, înmatriculat în Vrancea care, de aproape un an nu reuşeşte să îşi recupereze autoturismul.

Un apropiat al tinerei i-a cerut femeii să-i închirieze, anul trecut, maşina pentru nouă zile. Cei doi au încheiat un contract de comodat iar la data la care acesta a expirat, Macovei a refuzat să restituie maşina, pe care a mai folosit-o pană în iunie, după care a vandut-o unei alte persoane, după ce a falsificat documentele autoturismului, scrie ziaruldevrancea.ro.

Maşina a fost declarată furată, la o zi după momentul la care a expirat contractul de comodat. Cu toate acestea, maşina a fost identificată cateva luni mai tarziu, la al treilea cumpărător, respectiv la Doru Dumitru Sarbu, consilier local din partea PC în Consiliul Local al comunei Teremia Mare din judeţul Timiş. După ce maşina a fost identificată, proprietara acesteia, Diana Larisa Crăciun, a solicitat la data de 13 noiembrie 2013, restituirea autoturismului.

Proprietara maşinii şi soţul său au plecat pe 10 decembrie 2013 la Timiş pentru a-şi recupera maşina. "Am ajuns acolo (n.r.- la Teremia Mare) la ora 5 dimineaţa, am reuşit cu greu să aflăm unde stă persoana care are maşina noastră în custodie şi atunci am şi aflat că acesta este consilier local. Am mers la postul de poliţie din localitate, în jurul orelor 7, după ce am reuşit să vedem maşina noastră în curtea lui Doru Dumitru Sarbu. Le-am prezentat ordonanţa şi le-am solicitat sprijinul pentru recuperarea maşinii", a declarat soţul Larisei Crăciun.

Conform celor doi vranceni, lucrurile s-au derulat, după acest moment, la un mod aproape incredibil. Poliţiştii au încercat contactarea lui Sarbu şi pentru că acesta nu a răspuns la telefon şi nici nu a răspuns la poartă, au luat legătura cu avocatul acestuia, care a precizat că va veni la post în 10 minute, fiind însă aşteptat degeaba, aproape trei ore.

 

Mai multe articole despre:
proprietar maşină maşină furată focşani