MENIU

Hoți profesioniști, prinși când încercau sa spargă un … garaj. În trecut, aceștia au furat bunuri de 100.000 de lei

furt garaj FOTO: Arhiva

Cinci bărbaţi, cercetaţi în 14 dosare penale, au fost arestaţi preventiv pentru furt calificat, după ce trei dintre ei au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un garaj, transmite IPJ Braila.  

Cinci brăileni, cu o lungă carieră infracţională, au fost prinşi după ce trei dintre ei au dat o spargere la un garaj din  Brăila, în miez de noapte. 

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Brăila au depistat în flagrant trei barbaţi, în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un garaj de pe raza municipiului.

Oamenii legii au identificat un grup de cinci bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 17 şi 34 de ani, toţi din judeţul Brăila, care, în cursul anului 2021, ar fi sustras mai multe bunuri din incinta unor imobile şi societăţi comerciale de pe raza municipiului Brăila, în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Sunt efectuate cercetări în cadrul a 14 dosare penale întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cei cinci brăileni au fost reţinuţi pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore. 

Instanţa a admis propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus faţă de aceştia arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbaţii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IP.J Brăila si risca sa stea in spatele gratiilor cel putin 5 ani. 

 

Mai multe articole despre:
hoti prinsi infractori politie capturati