MENIU

Hostel de lângă Buzău, devastat de un grup de tineri, după o petrecere de majorat - VIDEO&FOTO

Sursa foto: Captură video

Mai mulţi tineri cazaţi într-un hostel de lângă Buzău pentru o petrecere de majorat au provocat un dezastru de nedescris. Adolescenții au lăsat în urma lor pături arse, băi distruse și lenjerii pătate. 

Distrugerile au fost provocate într-o singură noapte de 20 de tineri. Proprietara complexului spune că la petrecerea de majorat a buzoienilor a fost destrăbălare maximă, alimentată de alcool şi chiar de droguri. Aceasta a luat legătura cu părinții tinerilor, cărora le-a arătat și imaginile dezastrului. Ei vor fi acum nevoiți să plătească daunele provocate. 

Sursa foto: Denisa Coban / Facebook

După ce şi-a găsit imobilul devastat, proprietara hostelului a postat imaginile pe Facebook, împreună cu un mesaj dur la adresa vinovaţilor.

„Dacă aşa înseamnă sa te distrezi când faci 18 ani, categoric nu poţi deveni altceva decât o lichea fără niciun viitor”, a scris aceasta.

Sursa foto: Denisa Coban / Facebook

Proprietara complexului devastat spune că petrecerea de majorat a tinerilor buzoieni a fost destrăbălare maximă, alimentată de alcool şi chiar droguri. 

Camerele au surprins inclusiv o altercaţie între câţiva petrecăreţi, despre care spune că se putea termina tragic. 



„De la a-l pocni pe unul de l-au lăsat lat, m-am bucurat ca s-a ridicat de pe beton şi nu l-au omorât de-a dreptul, până a da foc la pături afară şi a stinge flăcările cu stingătoarele, am fost fericiţi că nu am găsit totul scrum, curtea arăta toată ca după război, plină de spuma stingătoarelor.

Băieţi lăsaţi la bustul gol gândindu-se probabil ce seducători sunt astfel, fete atârnând lasciv pe busturile unor beţivi sau drogaţi, privelişti absolut dezgustătoare, fete ce săreau pe geam in cameră peste băieţii de care probabil erau îndrăgostite până peste aburii de alcool, că pe uşă e mai greu să intri pentru mintea lor delirantă, prezervative prin toate colţurile”, a mai scris proprietara hostelului, pe pagina sa de Facebook.

Dezastrul a fost provocat într-o singură noapte de un grup de circa 20 de tineri din municipiul Buzău.