MENIU

Horoscopul zilei, vineri, 5 iulie 2024. Astrele dau milităria jos din pod. Zodiile capabile să își disciplineze energia vor avea doar de câștigat

Horoscopul zilei, vineri, 5 iulie 2024

Ziua de vineri, 5 iulie 2024 este marcată de sextila dintre Marte în Taur și Saturn în Pești, ce disciplinează energia. Dacă o să reușești să te concentrezi pe ceva ce trebuie întreprins acum vei avea enorm de câștigat.

Tot mâine, Luna Nouă intră în Rac. Optimiste mai ales din punct de vedere emoțional, zodiile vor beneficia dacă se păstrează aproape de zona de confort și dacă se bucură de intimitate. Totodată, preocuparea pentru a construi un cămin stabil e mare, tot așa și curajul de a o lua de la zero.

Horoscop mâine, 5 iulie 2024, Berbec

Ești o flacără care arde aprins în zodiac, dar până și tu mai trebuie să te odihnești din când în când. Dacă în ultima perioadă simți constant că greutatea lumii apasă pe umerii tăi, atunci e musai să faci o pauză. Trage aer adânc în piept și... stai acasă. Întinde-te pe canapea, apasă play la un serial care nu te provoacă cu nimic intelectual, pregătește-ți popcorn și savurează.

Horoscop mâine, 5 iulie 2024, Taur

„Cine se aseamănă se adună”, spune o vorbă veche, care ți se potrivește de minune în aceste momente. Dacă tot persiști în „mocirla” unui anturaj toxic, nu te poți aștepta să ieși de acolo curat/ă ca lacrima. Până la urmă, indiferent de valoarea ta personală, tot vei sfârși decăzut/ă. Dimpotrivă, înconjoară-te de oameni prieteni cu evoluția și vei vedea diferența.

Horoscop mâine, 5 iulie 2024, Gemeni

Ești pe cale să transformi un proiect personal sau un hobby într-o sursă de venit. Fii atent/ă însă la atitudinea pe care o cultivi atunci când te bucuri de această activitate: te simți privilegiat/ă, dar cumva vinovat/ă pentru că încă ți se pare că e o risipă de timp? Schimbă perspectiva, impune-ți să nu ai așteptări și cât de curând vei fi surprins/ă de cât de bine „o joacă viața”.

Horoscop special: Cinci zodii descoperă calea spre succes odată cu intratea lui Mercur în strălucitorul Leu, 2-25 iulie 2024

Horoscop mâine, 5 iulie 2024, Rac

Știi că Luna Nouă e prilej de meditație, așa că nu constituie o surpriză că acum te trezești reflectând la valoarea ființei umane. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, devenim tot mai conștienți de defectele noastre, ceea ce duce adesea la dezamăgire. Dar trebuie să accepți că lipsa e de dorit fiindcă asigură potențial de creștere, cu atât mai acut de Luna ta Nouă, începutul anului astrologic al Racului.

Horoscop mâine, 5 iulie 2024, Leu

Vindecarea, dar și iertarea sunt cuvintele cheie ale Lunii Noi în Rac în a douăsprezecea ta casă. Dacă ai greșit cuiva – da, inclusiv ție însuți/însăți-, este timpul să îți recunoști vina. Indiferent dacă va exista sau nu o penitență, ce contează e eliberarea. Tot acum te pot vizita și muzele, inspirând un proiect creativ. Notează undeva, schițează sau înregistrează aceste idei.

Horoscop mâine, 5 iulie 2024, Fecioară

Nu cumva tânjești după câțiva prieteni noi? Dacă simți că nu mai cu cine să relaționezi, amintește-ți că sufletele pereche sau flăcările gemene nu te vor găsi refugiat/ă pe canapea sau închis/ă în propriul birou. Fă un efort să ieși în întâmpinarea lor, frecventând medii unde poți regăsi oameni cu interese similare, alături de care să crești frumos.

Horoscop special: Saturn retrograd 29 iunie - 15 noiembrie 2024 afectează viața a patru zodii și le forțează să-și redefinească prioritățile

Horoscop mâine, 5 iulie 2024, Balanță

Care e cea mai mare ambiție a ta, acum? Chibzuiește la această întrebare și apoi manifestă, comportându-te de parcă deja ți-ai fi atins obiectivul. Aceasta este și cheia, să crezi cu toată tăria că ești acolo unde vrei să ajungi, fie că dorești o casă, cu terasă și grădină, sau poziția de lider al echipei tale ori de autor publicat. Totul e la îndemâna noastră.

Horoscop mâine, 5 iulie 2024, Scorpion

Zodia ta ușor „panicoasă” consideră că dacă ia în calcul orice consecință potențial negativă se află în control, dar dacă stai cu un ochi pe prezent și cu unul pe viitor, nu mai degrabă te dezechilibrezi? Se spune că cei care își fac griji suferă de două ori. Cum fiecare zi are pericolele sale, lasă ceea ce se va întâmpla mâine sau peste două luni și îmbrățișează momentul actual cu candoare, spontan.

Horoscop mâine, 5 iulie 2024, Săgetător

Tu știi care e super puterea unui Săgetător? Înțelepciunea ce transcende limitele cotidianului. Folosește-te de ea ca să îți deschizi inima chiar și atunci când tocmai ai suferit nespus. După ploaie iese întotdeauna soarele, iar al tău va fi întovărășit și de un magic curcubeu. Ai încredere că acum vei descoperi o conexiune pe viață, căci Luna Nouă e prielnică în sectorul relațiilor.

Horoscopul săptămânii 8 - 14 iulie. Universul îi va răsplăti pe cei care au așteptat îndeplinirea dorințelor. Ce zodii nu trebuie să rateze oportunitatea

Horoscop mâine, 5 iulie 2024, Capricorn

Ce spui de un pic de dragoste? Luna Nouă e un prilej extraordinar pentru a-ți găsi dacă nu perechea, măcar o persoană alături de care să savurezi câteva luni fantastice de vară, spun astrologii. Apropie-te de acest om și deschide-te fără teamă, rămânând cu ochii în patru după acele obiceiuri toxice și tipare care compromiteau calitatea relației. Care să fie? Dacă nu știi, o să te ajute Luna Plină de la finalul lui iulie.

Horoscop mâine, 5 iulie 2024, Vărsător

Ce părere ai despre programul de muncă de la 9 la 5 (sau 6)? Dacă începe să își repugne tot mai tare, poate că e cazul să faci ceva în acest sens. Luna Nouă e un context astrologic perfect ca să îți lansezi propria afacere, o activitate de freelancer sau măcar un orar zilnic mai permisibil, în care să îți poți stabili singur/ă parcursul.

Horoscop mâine, 5 iulie 2024, Pești

Să știi că iubitul/a nu îți poate citi singur/ă gândurile chiar dacă tu ești perfect capabil/ă să o faci. Așadar, dacă vrei ceva de la actuala sau potențiala relație sau de la Univers, cere, cu subiect și predicat. Fie că e vorba despre un inel, despre un cont bancar comun sau despre cheile de la locuința celuilalt, o să fii surprins/ă de rezultat.

Ce iubesc oamenii la tine, în funcție de zodie. Acele trăsături prin care atragi, dar poate nu ești conștientă de ele