MENIU

Horoscopul zilei, vineri 19 iulie 2024. O zi cu riscul de a cădea în iluzii. Trei zodii vor reuși să se mențină cu picioarele pe pământ

Horoscopul zilei, vineri 19 iulie 2024

Horoscopul zilei, vineri 19 iulie 2024. Atentie, obstacole pe drum! Pe masura ce Luna intuitiva se straduieste sa colaboreze cu Marte cel inflacarat, frustrarea fata de pasiunile noastre ne poate face sa ne simtim blocati.

Luna formeaza apoi o cuadratura cu Neptun cel confuz, facand dificil sa stim ce se intampla cu adevarat, ceea ce ar putea impiedica formarea unor planuri pozitive. Mai tarziu, Luna va intra in seriosul Capricorn, intensificandu-ne concentrarea pentru a intelege lucrurile. Totusi, urmatoarea lupta dintre Luna si Venus poate adauga mai multe obstacole neasteptate. Sapati adanc pentru rabdare si gratie.

Horoscop zilnic BERBEC 

Chiar daca ai vesti bune pe plan financiar, anumite indoieli te pot deranja. Lasa-le deoparte pentru moment, ele sunt cauzate de stima de sine sau anxietate. Problemele minore vor fi rezolvate cu rabdare.

Horoscopul zilei TAUR 

Romantismul te poate lovi pe neasteptate. Sunt sanse mari sa primesti raspunsuri pozitive de la potentiali parteneri romantici, fie ca esti singur sau nu. Daca esti intr-o relatie, surprinde-ti partenerul cu un gest romantic.

Horoscop azi GEMENI 

Vesti bune se intrevad daca esti pasionat de calatorii si studii. Poate vei descoperi nesigurante ascunse, dar daca depasesti provocarile venite de la persoane meschine care incearca sa te puna la incercare, vei constata ca esti capabil sa faci minuni. Nu te teme sa incerci lucruri noi.

Care este păcatul unei persoane, în funcție de zodie. Tentația ascunsă dată de astre, căreia de abia îi poate rezista

Horoscop zilnic RAC 

Pentru a folosi energia ta creativa si jucausa la maxim, petrece timp cu un prieten vechi care are nevoie de sprijin moral. Gaseste pe cineva din cercul tau care impartaseste aceeasi viziune spirituala si filosofie de viata. Cineva apropiat are nevoie de ajutorul tau acum.

Horoscopul zilei LEU 

O relatie romantica ar putea intampina dificultati si risca sa se intrerupa temporar. Nu te ingrijora, nu vor exista repercusiuni pe termen lung pentru ce se spune sau se face astazi, mai ales in relatiile romantice sau de afaceri. Evita sa semnezi contracte importante.

Horoscop azi FECIOARA 

La locul de munca, se anunta schimbari care pot aduce mai multe sarcini si ore suplimentare din cauza comportamentului sau incompetentei unui coleg. Controleaza-ti nervii, caci aceasta situatie poate deschide oportunitati neasteptate daca ramai vigilent si muncitor.

Cine este îngerul tău păzitor, în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut

Horoscop zilnic BALANTA 

Te concentrezi mai mult pe latura spirituala a vietii, ceea ce anunta schimbari majore. Poti trece printr-o criza de credinta si te vei intreba daca nu tii de idei invechite doar pentru confortul lor. Poate e momentul sa renunti la acestea si sa devii o versiune mai buna a ta.

Horoscopul zilei SCORPION 

Desi esti atent la cuvintele tale, in domeniul iubirii si al parteneriatelor exista riscul unor erori de judecata, avertizează astrologii. Evita intrebarile delicate si asteapta conditii mai favorabile inainte de a face promisiuni sau angajamente.

Horoscop azi SAGETATOR  

Esti plin de energie si entuziasm, capabil sa faci fata multor responsabilitati. Totusi, uneori acest surplus de energie poate duce la conflicte daca refuzi compromisurile necesare in relatiile cu cei din jur.

Testul care descifrează subconștientul: Imaginea pe care o vezi prima dată îţi dezvăluie dorinţa ta secretă în dragoste

Horoscop zilnic CAPRICORN 

Poti descoperi ca partenerul tau a tinut secrete financiare, dar vestea buna este ca aveti mai multi bani decat ai crezut. Daca esti singur, un sfatuitor financiar s-ar putea dovedi de mare ajutor sau te poti astepta la o crestere salariala. Banii vin spre tine sub diverse forme.

Horoscopul zilei VARSATOR 

O colaborare sau un coleg prietenos poate deveni o provocare. Evita confruntarile, mai ales in mediul profesional. Foloseste aceasta zi pentru a planifica strategii financiare pe termen lung.

Horoscop azi PESTI 

Un apropiat ar putea veni cu vesti provocatoare sau deprimante. Nu prelua responsabilitatea pentru fericirea lor. Desi poate vrei sa ajuti, nu te lasa tras in jos. Fii prudent si protejeaza-ti echilibrul emotional.

Horoscopul săptămânii 22 - 28 iulie. Zodiile vor trece printr-o perioadă „de foc”, atât la propriu, cât și la figurat. Cine vor fi favoritele astrelor