MENIU

Horoscopul zilei, marți 6 iunie 2023. Luna care îl înfuntă pe vindecatorul Chiron scoate la suprafață o serie de sentimente

Luna in Capricorn face un aspect ciudat fata de Soarele in Gemeni, eliminand echilibrele noastre interne intre a fi eficient si a fi distractie. Luna ne va trezi sentimentele mai grele cand il va infrunta pe Chiron in Berbec, dar descoperiri sunt posibile atunci cand face trigon cu Uranus in Taur, urmat de un alt trigon cu Mercur.

Horoscop zilnic BERBEC 

Sa fii foarte atent ce spui astazi ! Comunicarea poate sa fie oarecum provocatoare si poti sa ai parte de unele neintelegeri verbale cu cei din preajma ta, scrie Sfatul Parintilor. Mesajele cu inteles dublu te pot supara si intrista. Cel mai bine este sa iti mentii un profil scazut ca expunere si sa nu interpretezi nimic in niciun fel. Nu lua nimic personal si mentine o atitudine diplomata si flexibila si totul va fi ok.

Horoscopul zilei TAUR 

Programul zilei este cam plin si te poti simti sub cam mult stres fata de limita ta de suportabilitate. Poate ca ai luat cam multe asupra ta si ele te preseaza impreuna cu toate obligatiile si responsabilitatile pe care le ai de dus la implinire. Incearca sa nu mai deschizi si alte fronturi de munca si straduieste-te sa termini ce ai deja in fata. Ia totul pe rand si mentine controlul. Astfel vei fi sigur ca totul va iesi bine si tu cu nervii intregi.

Horoscop azi GEMENI

Conjuctura planetara pozitiva te va ajuta sa iti eficientizezi planurile cu destul de multa usurinta. Este o zi benefica sa te folosesti de majoritatea talentelor tale. Increderea ta de sine suprema ii va inspira pe cei din jur. Pe planul muncii, lucrurile se anunta a evolua lin. Ai grija sa nu faci miscari imprudente sau riscante si nu te baza excesiv pe noroc.

Horoscop zilnic RAC 

Ai tendinta azi sa te implici prea mult in detalii si sa iti risipesti energiile in activitati care nu duc nicaieri. Asta poate duce la tot felul de buclucuri in situatii unde putea sa nu fie niciunul. Schimba-ti abordarea. Incearca sa te relaxezi mai mult si focuseaza-te doar pe pozitiv. Astfel, dupa ce vei capata o viziune mai pozitiva si optimista, lucrurile vor fi cu mai multa usurinta si vei putea solutiona probleme si realiza obiectivele.

Horoscopul zilei LEU 

Astazi este o zi in care conjunctura planetara te sustine si nivelele de energie sunt ridicate, deci profita din plin. Ia viata in maini si fa acele schimbari ce stii ca e bine sa le faci si pe care le-ai tot amanat. Succesul in mai multe domenii va fi o sursa de satisfactie si bucurie. Totusi, comunicarea cu prietenii si cei dragi se poate dovedi putin provocatoare, cel putin deocamdata. Incearca sa nu fii prea frustrat si nu face nimic care sa iti pericliteze relatiile.

Horoscop azi FECIOARA 

Rabdarea si calmul sunt esentiale azi pentru ca ai asa de multe de facut si nu ai extrem de mult timp si parca nu exista totala sustinere de care ai nevoie. Insa Universul te sustine daca esti dispus sa vezi asta. Actioneaza rational si atent si vei putea gestiona orice iti pune viata in fata si sa ai si satisfactie pentru implinirea responsabilitatilor. Ai incredere in tine.

Horoscop zilnic BALANȚA 

Pe masura ce ziua avanseaza, se prea poate sa te simti epuizat mental si fizic, mai ales daca apar noi sarcini de facut imediat dupa ce abia le-ai terminat pe cele anterioare. Deasemenea, exista un pericol de comunicare ce poate fi interpretata gresit azi deci cel mai bine iti este sa ramai in cercul tau foarte apropiat de prieteni si colegi in care orice ai spune esti cunoscut si ramai in siguranta. Astfel vei gasi mai usor solutii la aspectele presante ale zilei.

Horoscopul zilei SCORPION 

Dezvoltari noi ale vietii tale se deruleaza azi cu repeziciune si asta te poate dezorienta si scoate din directia ta clasica. Fii atent ce miscari faci. Fii bine pregatit si ramai realist, cu ambele picioare bine infipte in pamant. Astfel eviti orice pericole ce pot aparea in urma unor actiuni haotice ce pot fi evitate.

Horoscop azi SĂGETATOR 

Esti rugat sa fii foarte atent cu cuvintele si actiunile tale, mai mult ca pana acum. Poate fi usor sa apara o neintelegere si sa te gasesti intr-o situatie care nu este deloc placuta. Asta nu inseamna sa tragi obloanele si sa te izolezi de lume, chiar nu ar fi bine pentru starea ta de spirit. Doar incearca sa mentii lucrurile sub control si atentie iar totul va evolua in regula.

Horoscop zilnic CAPRICORN 

Daca apar tot felul de situatii inerente de rezolvat care iti consuma multe ganduri si energie, ramai calm si gaseste o solutie la toate. Fa bine si fii pregatit psihologic si inarmeaza-te cu rabdare si cu un cap limpede si neincins de emotii si supozitii. Vei reusi cu siguranta si te vei ridica la nivelul oricarei oportunitati daca abordezi aceasta atitudine, gasind cele mai bune raspunsuri pentru tot felul de probleme.

Horoscopul zilei VĂRSĂTOR 

Astrele iti zambesc favorabil astazi. Acest fapt combinat cu propria ta dinamica si atitudine mai nonconformista inseamna ca poti genera unele schimbari semnificative in viata ta azi. Esti in starea de spirit tocmai buna pentru asa ceva si vei vedea ca iti poti modela viata pe directii mai bune care sa iti aduca mai multa pace si satisfactie. Deja vii cu strategii noi si mai eficiente. Mentine-ti viziunea pozitiva si evita comportamentul impulsiv si iresponsabil.

Horoscop azi PEȘTI 

Pot fi unele aspecte care nu au ajuns inca la rezolutia dorita si asta iti poate complica viata, simtind o puternica dorinta de a face niste schimbari azi, de a pune punct unde e de pus punct ca sa te eliberezi de o presiune. Fii rabdator si vei gestiona totul si lucrurile se vor sorta si rezolva pe rand. Graba strica treaba.