MENIU

Horoscopul zilei, marți, 30 iulie 2024. Patru zodii norocoase primesc un plus de optimism. Astrele le vor ajuta în acțiunile lor

Horoscopul zilei, marți, 30 iulie 2024

Opțiunile noastre se extind considerabil în horoscopul zilei de mâine, 30 iulie 2024, când beneficiem din plin de prezența conjuncției dintre Lună în Gemeni și Jupiter în Gemeni. Pline de optimism, zodiile vor adora să se lanseze în noi aventuri!

Berbec

Abordarea practică e cea care va câștiga în decursul zilei de mâine. Sub acest context astrologic atât de ofertant, suntem sfătuiți să renunțăm la visare și să acționăm. Da, această viziune poate funcționa chiar și în dragoste, acolo unde poți rezolva probleme presante pur și simplu fiind prezent/ă, identificându-le și apoi găsind cea mai rațională cale de a le rezolva.

Taur

Dacă tot fugi de acele emoții dificile, alegând să îți distragi continuu atenția, nu faci decât să îți sapi propriul mormânt. În schimb, dacă tragi aer în piept și petreci timp analizând, dar și experimentând sentimentele contradictorii și dificile, vei constata că ți-e mult mai ușor să le ții piept și că înveți ceva de pe urma lor. Senzația de eliberare va merita orice durere.

Gemeni

Dacă tot ai de gând să traversezi râul Styx spre iad, cu un zâmbet pe buze, atunci fă-o pentru ceva în care crezi, insistă astrele. Ce rost are să te supui unor asemenea provocări doar pentru a demonstra ceva cuiva și nu pentru a obține un lucru drag sufletului tău? Întreabă-te dacă contează cu adevărat pentru tine și dacă răspunsul e da, atunci nu lăsa pe nimeni să te oprească din drum!

Ce tulburări de comportament poți dezvolta mai târziu în viață, în funcție de zodia ta

Rac

E clar că ai dăruit tot ce aveai carierei în ultima vreme și e de admirat că ai făcut-o chiar și arunci când nu părea să existe nimic luminos sau promițător la orizont. Astrele văd, iar karma s-a adunat în cantități îndestulătoare, mai ales că ai fost muncitor/are și corect/ă. Primești acum retribuțiile, fie că e vorba despre recompense financiare, statut sau considerație, sau măcar o veste despre ele.

Leu

Rolul tău e tot mai proeminent într-un grup. Nu spunem că situația va fi integral roz, e posibil să apară și câteva nesiguranțe, dar dacă lași liderul dinăuntrul tău să își asume responsabilități și să arate ce poate, totul va fi bine. Ai ascunse în tine rezerve nesecate de energie și ai și încrederea să le accesezi.

Fecioară

Nu a fost ușor în ultima perioadă și e posibil ca impredictibilul vieții să te fi făcut să dai un pas înapoi și să nu mai ai încredere în tine. Dar îți merge tot mai bine, iar cât de curând va veni și sezonul tău. Caută-ți vocea în horoscopul de mâine, acea putere și reziliență interioară care transformă orice Fecioară într-o eroină în cele mai provocatoare și mai dificile circumstanțe.

Cine a fost iubirea ta dintr-o viață anterioară, în funcție de zodie

Balanță

Care sunt valorile tale? Unde îți imaginezi că vei fi peste cinci ani? Știu, nu e o întrebare ușoară, dar cu uriașul potențial al zilei de mâine poți să lucrezi pentru a te deplasa spre țel cât alții într-o lună. Însă trebuie să fii conștient/ă de sursele de distragere a atenției și de toți cei care reclamă într-un fel sau altul prezența ta, spun astrologii. Cine te deraiază de la cursul tău?

Scorpion

Axează-te acum pe a găsi un exemplu sau o sursă de inspirație în viață. Nu trebuie să fie persoană cunoscută, deși te-ar ajuta mai tare să se întâmple așa fiindcă ai fi mai conștient/ă de provocările prin care a trecut și de cum a ieșit la suprafață. Odată ce ai identificat-o, fă ce face ea: sigur că nu o vei copia în toate, dar ce alegere de viață a sa ți s-ar potrivi cel mai tare?

Săgetător

Peste tot poți găsi un profesor sau un învățător. Poate fi acel străin pe care îl întâlnești într-o călătorie și care îți spune ceva ce îți deschide perspectivele la un pahar de vin. De asemenea, poate fi vorba despre colega de la muncă cu care nu ai nicio interacțiune și care face ceva ce consideri că e „inspirațional”. Lasă-te ghidat/ă de alții mâine!

80 de adevăruri uimitoare despre Leu: Ce nu știai despre această zodie fierbinte

Capricorn

Ți se pare că nu ai înaintat suficient de mult pe drumul dorit sau că nu te afli acolo unde ți-ai imaginat că vei fi? Fie că e adevărat sau nu, asta nu înseamnă câtuși de puțin că calea ta e una greșită sau că trebuie să renunți. Nu îți mai spun că fiecare are ritmul său, îți amintesc să te întorci spre inima ta. Simplul fapt că e plină de dorința de a înainta e garanția viitoarei izbânzi.

Vărsător

Ai nevoie să te mai delimitezi puțin de responsabilitățile tale profesionale și să te axezi mai degrabă pe timpul petrecut cu o ființă dragă, cu care întreții relații romantice sau platonice. Și cu familia vei construi amintiri de neprețuit, spun astrele. Împreună puteți discerne apoi care este următorul pas pe care să îl faceți la comun!

Pești

Concentrează-te acum pe casa ta, fie că aceasta reprezintă spațiul în care îți petreci majoritatea timpului, fie că se referă la fundațiile tale sau la părinți. Poți să clarifici un lucru important care are legătură cu aceste aspecte. Pe de altă parte, dacă acționezi în funcție de ceea ce ai înțeles, ai șanse bune să umpli un gol sau să ajungi la un stadiu superior al evoluției.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 29 iulie-4 august. Astrele ajută două zodii să dea lovitura. Patru zodii vor trebui să fie atente la cheltuieli