MENIU

Horoscopul zilei, marți, 17 septembrie 2024. Eclipsa de Lună în Pești provoacă emoții intense. Trei zodii trebuie să fie atente la impulsivitate

Horoscopul zilei, marți, 17 septembrie 2024

Horoscopul zilei de marți, 17 septembrie 2024, aduce cu sine un aspect astral deosebit, marcat de o eclipsă de Lună în Pești care promite să amplifice emoțiile și să adâncească introspecția. Această eclipsă, unul dintre cele mai impresionante evenimente ale toamnei, va influența profund energiile zodiilor, putând provoca dificultăți în stabilirea limitelor personale și o conștientizare mai profundă a aspectelor nerezolvate din trecut. Fie că te gândești să renunți la ceva important sau să descoperi o înțelegere mai profundă despre sine și experiențele tale anterioare, această zi va fi un moment semnificativ de transformare și revelație.

Tot mâine are loc și conjuncția dintre Lună în Pești și Saturn în Pești. Disciplina și concentrarea sunt caracteristicile principale ale acestei mișcări.

Berbec

Eclipsa lunară în Pești se produce în a douăsprezecea ta casă, iluminând tiparele subconștiente și procesele interioare. Observă cu atenție ce reacții și ce principii ți s-au schimbat în ultimele 6 luni, de la Luna Nouă în Pești, din martie, căci această perioadă cunoaște o culminație în timpul eclipsei. E posibil să constați că te-ai maturizat sau să reacționezi cu mai multă înțelepciune, semn de creștere.

Taur

Pentru tine, Eclipsa în Pești „cade” în a unsprezecea casă, cea a comunităților, ceea ce îți poate arăta adevăratele „culori și nuanțe” ale unui amic. Constați că în ultimele 6 luni te-ai apropiat de oameni care înainte erau străini sau pe care îi considerai incompatibili, dar e posibil și să vezi că o amiciție s-a răcit. Vor fi vizibile ajustări în funcție de ritmul vieții între tine și prietenii tăi.

Gemeni

Ce ai vrea să lași în urma ta din punct de vedere al carierei atunci când vei părăsi acest Pământ? Care ți-e moștenirea? Știm, e o întrebare grea, dar o vei ușura meditând la ce s-a întâmplat pe acest plan în ultimele 6 luni. Ești mândru/ă de progres – nu contează amploarea sa- sau te simți mai degrabă rușinat/ă? Acum eclipsa te poate ajuta să te realiniezi la adevărata ta menire.

Rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură a lui chef Florin Dumitrescu. Ingredientele speciale care fac diferența

Rac

Crede că viața te duce până la urmă acolo unde trebuie. În ultimele 6 luni ai fost îndemnat/ă să te bucuri mai mult de călătorie, să nu mai țintești numai un obiectiv, să găsești bucuriile ascunse în fiecare zi. Eclipsa continuă acest trend, cimentând un nou sistem de credințe sau invitând un mentor care te va duce mai departe pe acest drum al descoperirii spirituale.

Leu

Banii sunt preocuparea ta de căpătâi, cu Eclipsa în a opta casă a datoriilor și a distribuirii resurselor. Acum se reflectă perfect eforturile pe care le-ai depus în ultimele luni. Dacă ai încercat să fii mai cumpătat/ă și mai conștient/ă de cheltuieli, o să achiți o datorie sau o să constați că ești mai aproape de independența financiară. Dacă nu, măcar știi unde să intervii.

Fecioară

Când Eclipsa se produce în a șaptea ta casă, a parteneriatelor, ești îndemnat/ă să reflectezi la cum au evoluat relațiile tale amoroase, profesionale sau platonice în ultimele 6 luni. La unele dintre ele o să fii tentat/ă să renunți și ar trebui să o faci dacă menținerea lor te costă prea mult și nu aduce niciun beneficiu. Dar sunt și cazuri când vei aduna curaj să treci la următorul nivel.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 16-22 septembrie. Revoluție în portofelul unor zodii. Astrele le ajută din plin

Balanță

Eclipsa în Pești are loc în a șasea ta casă, a muncii de zi cu zi și a rutinelor. E posibil ca în ultimele 6 luni să te fi îndepărtat tot mai mult de un obicei sănătos sau să fi avut probleme cu concentrarea sau cu organizarea la muncă. Pe de altă parte, se prea poate ca, dimpotrivă, să fi găsit un ritm care te împlinește. Eclipsa îți arată dacă trebuie să continui sau să „spargi” această rutină.

Scorpion

Ce îți aduce un zâmbet pe buze? Pe lângă obligațiile familiale, personale sau profesionale, e posibil să fi pierdut prilejul de a te mai ocupa de proiecte tale de suflet, care îți aduc pasiune și împlinire. Reia-le acum, căci ai nevoie de un strop de bucurie în viață. Poți să revii și la obiceiul de a-ți da întâlniri romantice sau poți încheia un proiect creativ din trecut, lăsat de izbeliște.

Săgetător

Conform astrelor, Eclipsa vine la pachet cu nostalgie. În ultimele 6 luni accentul a fost pus pe familie, iar acum este timpul să te desprinzi puțin din viața de pustnic/ă pe care ai trăit-o, te sfatuiesc astrologii DivaHair. Da, nimic pe lume nu îți aduce pacea pe care ți-o oferă căminul, însă un Săgetător are nevoie și de aventură ca să își hrănească sufletul. De asemenea, poți primi o veste importantă privind casa sau familia.

Trei zodii încep procesul de vindecare după jumătatea lunii septembrie. Astrele le ajută și le ocrotesc în drumul spre regăsirea de sine

Capricorn

Ești îndemnat/ă să dai mai multă atenție mediului tău înconjurător. Cu Eclipsa în a treia casă, cea a comunicării și a călătoriilor la distanțe scurte, e posibil să fi constatat că ești tot mai atras/ă de ce se află în preajma ta. Poate că ai întărit relația cu un amic sau ai descoperit un loc unde adori să mergi în imediata apropiere. Universul îți aduce semne revelatoare chiar în „curtea” ta.

Vărsător

Ultimele 6 luni ți-au dat un nou sens al valorii de sine. Poate că ai conștientizat dintr-odată semnificația fiecărui leu pe care îl muncești sau ai realizat că trebuie să îți faci curaj să ceri să îți fie apreciate mai bine talentele. E posibil să fi luptat pentru o mărire de salariu sau să fi refuzat o propunere la job pentru că nu era suficient de bine plătită. Eclipsa aduce la suprafață aceste aspecte.

Pești

Acum e vorba numai și numai despre tine! Nu e ușor să afli cine ești, dar Eclipsa te duce mai aproape de persoana ta autentică. Ultimele 6 luni au pus accent pe aspectul tău fizic sau pe evoluția personală, de care ai fost foarte interesat/ă. Această tendință continuă și, după ce pui capăt unui proces sau unei situații, o să te simți și mai împăcat/ă cu tine!

Unul dintre cele mai provocatoare momente ale toamnei, Eclipsa în Pești, vine cu schimbări majore! Taurul, Leul și Săgetătorul habar nu au ce o să se întâmple, pentru ele e ruleta rusească! 

Super-Puterea ta, în funcție de zodie. Află calitatea specială dată de astre, care te face special și te diferențiază în fața celorlalți