MENIU

Horoscopul zilei, vineri 21 iunie 2024. Zi de adunat roadele pentru eforturile din ultima perioadă. Trei zodii vor avea mai mult noroc decât își pot imagina

Horoscopul zilei, 21 iunie 2024

A venit și momentul ca Luna Plină în Capricorn să strălucească limpede pe cer în horoscopul zilei de mâine, 21 iunie 2024. Acum se arată roadele pentru progresele și eforturile pe care le-ai depus constant în ultima perioadă. Dacă ai făcut totul ca la carte, pregătește-te pentru „poame îmbelșugate”, dar dacă ai tras chiulul de la îndatoriri, să știi că o să tragi și ponoasele.

Tot mâine mai au loc două evenimente. Luna intră în Capricorn, imprimând eficiență și interes pentru derularea planurilor pe termen lung, în vreme ce sextila dintre Mercur în Rac și Marte în Taur ne permite să luăm inițiativa în legătură cu una dintre cele mai fructuoase idei ale noastre. Entuziasmul se relevă în conversațiile purtate cu cei dragi.

Berbec

Ai depus eforturi superumane în carieră și a venit și timpul să fii recompensat/ă pentru ele. Ce, credeai că sunt în van, că nimeni nu vede cât te străduiești? Munca ta nu a rămas în niciun caz anonimă. Partea și mai bună e că această lună plină face parte dintr-o serie de două, în șir, așa că ai timp berechet să te bucuri de recompense până pe 21 iulie, când se produce al doilea fenomen de gen.

Taur

Arareori se întâmplă să te arunci cu capul înainte, dar e exact ceea ce faci acum. În horoscopul zilei de mâine iei taurul de coarne și adopți o schimbare radicală în viața ta, pentru că nu mai suporți aceeași veche rutină. Luna Plină în a noua ta casă, a explorării și a aventurii, te îndeamnă poate să îți dai demisia sau să te reînscrii la școală, cert e că pivotezi frumos.

Gemeni

Mai avem nevoie și de sentimente! Realizezi că deși logica și rațiunea vor fi mereu punctul tău forte, ele nu sunt definitorii. Dimpotrivă, unitatea metrică după care îți măsori performanțele acum sunt emoțiile. Le dorești cât mai autentice și mai puternice, așa că tânjești la mai multă intimitate. Fă-ți timp pentru artă, pentru iubire, pentru meditație și neapărat pentru a avea grijă de sine.

3 zodii care dau cei mai multi psihopati. Simțul moralității le este străin și nu le pasă de victimele colaterale

Rac

Pui fiecare relație pe care o ai la microscopul iluminat de scânteia Lunii Pline în Capricorn (prima dintr-o serie de două, următorul eveniment rar de acest tip având loc pe 21 iulie). E timpul să discuți despre viitor cu partenerul (sau cu potențialul partener), căci niciunul dintre voi nu se va mai îneca în temeri și în anxietate acum.

Leu

E cazul să mai contribui pozitiv la starea ta de sănătate! Prea multe înghețate și lenevit la terasă o să își pună pecetea pe silueta ta, crede-ne când ți-o spunem! Așadar, cooptează un amic și profitați de disciplina imprimată de Luna Plină pentru a începe un ritual dedicat stării de bine. Practicați yoga în parc, mergeți la piscină sau înscrieți-vă la clasa instructorului acela hot de Pilates.

Fecioară

Creativitatea e amplificată în acest context astral favorabil dezvoltării stilului tău. Vrei o garderobă nouă, dar nu intenționezi totuși să dai spargere la bancă? Urmează un curs de stil, care să te învețe cum să asortezi piesele pe care le deții deja, sau organizează o zi a „dulapurilor deschise” cu prietenele, în care să schimbați haine și accesorii.

Solstițiul de vară 20 iunie 2024: Eveniment cum n-am mai avut de 228 de ani. Cum va schimba viața fiecărei zodii în parte

Balanță

Casă, dulce casă! Nu ți-ai dori să fii nicăieri decât acasă acum (sau bine, pe o plajă undeva, într-un bungalou exotic în care să lenevești fără nicio grijă la soare). Ideea este că Luna în Capricorn îți incită dorința de a-ți transforma casa în cel mai primitor cămin posibil pentru o Balanță, spun astrologii. Imaginează-ți cum ar arăta oaza ta ideală și până pe 21 iulie ai toate șansele să o recreezi!

Scorpion

Nu ești neapărat un fan al întâlnirilor lungi, în grupuri selecte, dar o dată ce Luna în Capricorn îți accesează casa socializării, cât de dragi îți devin aceste reuniuni! Partea și mai bună e că la una dintre aceste ieșiri vei cunoaște pe cineva care te ține ca pe ace și care pare să fie chiar „nașul” tău, cel/cea cu aceeași inteligență și spirit. Ce conversații vor ieși dintre voi!

Săgetător

Începe să arate tare bine situația ta financiară, așa că te felicităm! Nu mai închei încă o vară falit/ă. Pregătește-te să întâmpini sezonul cu o mentalitate a abundenței! E adevărat că trebuie să faci și câteva sacrificii în acest sens, dar vor fi „merituoase”. Creează un buget, ține-te de el cu disciplină și mai limitează din achizițiile inutile care îți ruinau stabilitatea.

Horoscopul săptămânii 24 - 30 iunie. Rebeliune pe harta astrală. Norocul va favoriza doar zodiile înțelepte

Capricorn

Pregătește-te să devii receptaculul a multe comori și surprize făcute cu drag de Univers. Mâine Luna Plină e în semnul tău, dar, eveniment rar, se va reproduce tot în constelația ta și peste o lună, exact pe 21 iulie. Dacă ai trudit din plin, primești roade binemeritate, dar dacă ai apucat-o mai degrabă pe o cale nocivă, simțindu-te obosit/ă, dezamăgit/ă, atunci e cazul să faci o schimbare.

Vărsător

Un job care te consumă prea mult, fără să îți ofere beneficii pe măsura implicării sau să te provoace, o relație care te secătuiește, un obicei nociv care te îmbolnăvește? Trebuie să iei decizia de a le pune capăt. Da, nu e ușor, nimănui nu îi plac genul acesta de hotărâri, dar așa evoluezi. În plus, ai la dispoziție o lună, până la următoarea Lună Plină în Capricorn, ca să descurci ițele.

Pești

Adună lângă tine grupul tău preferat și puneți la cale o escapadă sau poate coordonați-vă forțele ca să inițiați o afacere, spun astrele. Perspectivele voastre sunt luminoase sub Luna Plină în Capricorn. Pe de altă parte, dacă nu te mai simți deloc în largul tău în grupul de prieteni, atunci poate că e cazul să te îndepărtezi și să cauți oameni noi, cu care să rezonezi mai bine.

Horoscopul dragostei, săptămâna 24 - 30 iunie. Săptămâna revelațiilor în plan amoros. Patru zodii își vor da seama cine este alesul