MENIU

Horoscopul săptămânii 26 august - 1 septembrie. Reconfigurări în drumul vieții. Trei zodii vor fi răsfățatele astrelor

Horoscopul săptămânii 26 august - 1 septembrie

Finalul verii este marcat de evenimente astrale importante, ale căror energii pot reconfigura traseul pe care zodiile îl aveau în minte pentru viitor. Se anunță schimbări uriașe

Chiar în prima zi a săptămânii, pe 26 august, Luna se mută în Gemeni, ajutându-i pe nativii din zodiac să își finalizeze proiecte importante. Înainte de a ieși din constelația Taurului, acest astru va forma o conjuncție cu Uranus, aflat tot în Taur, făcând pe toată lumea să îmbrățișeze neconvenționalul. Asta înseamnă că oricine are puțin curaj poate face progrese uriașe.

Următoarea zi importantă a acestei perioade este 27 august, când Venus în Fecioară formează un trigon cu Uranus în Taur. Este momentul în care conexiunile interumane capătă mai mult sens, căci fiecare om se va putea deschide mai ușor în fața celor de lângă el.

Pe data de 28 august, Mercur iese din retrogradare și își începe cursul direct în Leu. Este un eveniment astral de amploare, care va pune capăt problemelor din ultima vreme. Zodiile vor echilibra munca și distracția, reușind să se bucure de satisfacții profesionale și de timp liber, în egală măsură.

În aceeași zi, Venus în Fecioară se va opune lui Neptun în Pești, făcând empatia să crească. Asta înseamnă că apropierile dintre colegi și prieteni vor fi din ce în ce mai vizibile, căci inimile tuturor se vor înmuia în fața problemelor celorlalți.

Ce întrebare să nu pui niciodată zodiilor. Riști să faci o gafă și să rupi relația de prietenie

Ultimele două zile din august sunt marcate de intrarea Lunii în constelația Leului și de sextilul pe care aceasta îl formează cu Venus în Balanță. Energiile acestei poziționări astrale aduc posibilitatea creării unor noi conexiuni. Poate fi vorba de noi prietenii sau de noi povești de iubire.

Ziua de 1 septembrie vine și ea cu o mulțime de surprize. Atunci, Pluto intră în Capricorn, ajutând la stabilirea unor obiective clare, în care pasiunea are un prim cuvânt de spus. Interesant, nu? Vocea inimii va cântări destul de mult în deciziile ce se vor lua în această perioadă.

Ce te așteaptă în săptămâna 26 august - 1 septembrie, în funcție de zodie

Berbec

Ești hotărât/ă să te distrezi și nu vrei să lași pe nimeni să îți pună piedici în drumul spre fericire. Din păcate, vei observa că ai în jur și persoane rău intenționate, așa că va trebui să găsești soluții pentru a le ține la distanță. Nu va fi o săptămână ușoară, dar poți ajunge unde îți dorești dacă nu renunți la visul tău.

Ce cadou să oferi în funcție de zodie. Care sunt cele mai pretențioase zodii. Te numeri printre ele?

Taur

S-ar putea să te trezești în mijlocul unui conflict de familie, după ce vei avea parte de neînțelegeri repetate cu unul dintre apropiați. Astrele îți recomandă să nu dai curs discuțiilor aprinse și să te concentrezi pe obiectivele tale. Cearta se va stinge dacă nu pui paie pe foc.

Gemeni

În aceste zile vei avea impresia că nimeni nu îți sare în ajutor când ajungi într-un impas. Totuși, până la finalul săptămânii te vei convinge că ai în jurul tău și persoane care știu să îți devină sprijin în momentele grele. Nu te grăbi să îi acuzi pe cei dragi că nu sunt lângă tine!

Rac

S-ar putea ca mintea să îți fie tulburată de emoții în aceste zile, așa că va fi nevoie să analizezi bine fiecare situație în care te afli în perioada următoare. Astrele îți vor urmări pașii, dar nu te pot salva din orice problemă în care intri. Ai nevoie de stăpânire de sine pentru a face față provocărilor!

Leu

Îți va fi greu să fii obiectiv/ă în săptămâna 26 august-1 septembrie, căci mintea și sufletul vor duce un război pe care nici măcar tu nu îl vei înțelege. Doar timpul îți va oferi răspunsurile pe care le cauți și liniștea de care ai nevoie. Astrele te sfătuiesc si ai răbdare!

Care este floarea ta protectoare, în funcție de luna nașterii. Credințele vechilor romani

Fecioară

În această perioadă îți vei face mai mult timp pentru învățare și te vei gândi mai mult la viitor. Nu este exclus să dobândești o abilitate nouă și să te bucuri de un nou început promițător, într-un domeniu pe care nu l-ai explorat deloc până acum.

Balanță

S-ar putea să ai de luat o decizie importantă și vei ezita destul de mult înainte să dai un răspuns oficial. Energiile astrale te vor ajuta, în final, să alegi o direcție în care să mergi, chiar dacă îndoielile nu îți vor da pace nici după aceea. Va fi o săptămână complicată!

Scorpion

În aceste zile, ai șanse mari să întâlnești o persoană care îți va lumina mintea. Veți face schimb de idei și te va ajuta să găsești răspunsurile pe care le căutai de multă vreme în interiorul tău. Trebuie să îți amintești că graba strică treaba și să faci totul pas cu pas, mai ales când în joc se află viitorul tău și al familiei.

Ce îi enervează pe oameni la tine, în funcție de zodie. Trăsătura de caracter dată de astre care te poate băga în bucluc

Săgetător 

Există riscul să arunci cu banii pe fereastră în această perioadă. Astrele îți recomandă să asculți mai mult de intuiție și să nu te lași păcălit/ă de promisiunile efemere pe care ți le fac persoanele din jur. Doar tu știi care sunt lucrurile de care ai nevoie și cât de departe poți merge cu investițiile.

Capricorn

Monotonia din ultima vreme te va împinge spre lucruri noi, de care te vei bucura din plin în această săptămână, spun astrologii. Important este să ieși din zona de confort, să te lași dus/ă de val și să petreci zile de vis în compania celor dragi. Relațiile tale de prietenie se pot îmbunătăți dacă îți deschizi sufletul în fața oamenilor de lângă tine.

Vărsător

În perioada 26 august - 1 septembrie, decizi să îți urmezi inima și să ignori barierele pe care mintea ți le pune. S-ar putea să nu fie cea mai bună alegere, însă mișcările planetare te vor împinge din nou pe drumul cel bun. Ai nevoie să te lovești de provocări pentru a înțelege cât de important este să iei în calcul și riscurile fiecărei mișcări pe care o faci.

Pești

Există posibilitatea să simți că anumite persoane profită de bunătatea ta, mai ales după ce îți vor cere să te pui pe locul doi pentru a le face lor un bine. Este important să înțelegi granița dintre nevoie și egoism, pe care unii au depășit-o de multă vreme. A venit timpul să faci ordine în cercul tău social și să nu mai ții lângă tine oamenii care nu te merită.

Horoscopul toamnei 2024. Răsturnări de situație. Astrele vor zâmbi unor zodii, în timp ce altor zodii le vor râde în față