MENIU

Horoscopul săptămânii 17 - 23 iunie. Două zodii trebuie să se pregătească pentru o schimbare majoră în relații

Horoscopul săptămânii 17 - 23 iunie

Săptămâna aceasta, începem să intrăm într-un val de suspans și schimbare, unde zilele vor fi pline de tensiune și anticipare. Pentru unele zodii, drumul lor în viață va deveni tot mai clar, în timp ce altele vor trebui să facă față la noi provocări și teste. Nerăbdarea și emoțiile vor crește pe măsură ce trece timpul, în special că energiile astrale vor avea un impact uriaș asupra fiecăruia dintre noi.

În prima zi a săptămânii, pe 17 iunie, Mercur și Venus intră în Rac, oferind sprijin în comunicare și aducând sinceritate și intensitate în conexiunile emoționale.

Pe data de 18, Luna în Scorpion formează un trigon cu Saturn în Pești, fapt ce îi va ajuta pe nativii zodiacului să devină disciplinați și să se axeze pe sarcinile pe care le au. Agitația va atinge cote maxime, dar nu va sta în calea atingerii obiectivelor importante. Totuși, la final de zi, oboseala își va spune cuvântul.

Și 19 iunie este o dată de mare însemnătate, căci marchează momentul în care Luna ajunge în Săgetător. Vibrațiile sale vor deschide multe minți, ceea ce înseamnă că, începând cu această zi, planurile de viitor pot prinde contur mult mai ușor.

Care este karma ta în această viață, în functie de data nașterii. Greșelile pe care trebuie să le repari, descifrate de numerologie

Pe 20, Soarele intră în Rac și începe oficial sezonul acestei zodii. Este o poziționare astrală ce le va aduce o mulțime de beneficii zodiilor, intermediind vindecarea emoțională. Se poate spune că rănile emoționale vor fi mângâiate de razele Soarelui ajuns în această constelație.

Pe 21, Luna Plină în Capricorn aduce schimbări semnificative în plan profesional. Unele semne zodiacale se vor bucura de roadele muncii lor, după o perioadă încărcată și obositoare, în care părea că nimic nu se leagă.

Totul devine și mai intens pe 22 iunie, când Luna în Capricorn formează un trigon cu Marte în Taur. Nativii nu-și vor mai vedea capul de treburi, dar se vor ambiționa să ducă totul la bun sfârșit.

În ultima zi a săptămânii, Luna se mută în Vărsător, iar ecuația se schimbă radical. Toată lumea se va concentra pe viitor și își va folosi inventivitatea pentru găsirea unor soluții care să rezolve multe probleme persistente ale trecutului.

Cum să folosești legea atractiei în favoarea ta, în funcție de zodie

Cum va fi pentru tine săptămâna 17 - 23 iunie, în funcție de zodie

Berbec

În aceste zile, te vei gândi mai mult la binele personal și vei pune accent pe confort, pe găsirea unei oaze în care să te regăsești departe de agitația din jur. Pe măsură ce săptămâna se apropie de final, reușești să pui în aplicare ideile inedite pe care le ai, dar nu te vei grăbi să le arăți celorlalți de ce ești în stare.

Taur

În intervalul 17 - 23 iunie reușești să scapi de fricile care îți macină sufletul, după ce vei încerca să te exprimi diferit. Și rănile emoționale ți se vor închide după ce îți vei găsi un nou hobby, care îți va abate gândul de la dezamăgiri.

Gemeni

În această perioadă, îți dai seama ce îți dorești și găsești o cale prin care să te apropii mai ușor de obiective. Dacă reușești să îi transmiți Universului visurile tale, astrele te vor ajuta să le transformi mai repede în realitate.

Rac

Oamenii din jur vor simți nevoia să se apropie de tine, în încercarea de a-ți câștiga prietenia. După ce Soarele intră în semnul tău, vei fi în centrul atenției și toată lumea va dori să învețe de la tine cum să rămână calmă în situațiile dificile.

Cele 3 femei ale zodiacului care le scot peri albi partenerilor din cuplu

Leu

Un secret de importanță majoră îți va marca întreaga săptămână, mai ales dacă trebuie să îl păstrezi în fața apropiaților. Treptat, o să îți dai seama că lucrurile sunt mai interesante dacă rămân private.

Fecioară

Tot ce vrei în această perioadă este să trăiești în liniște, să te gândești la viitor și să te bucuri de reușite. Din păcate, vei avea de înfruntat câteva obstacole și nu îți va fi tocmai ușor să te adaptezi schimbărilor.

Balanță

Îți dorești o schimbare de amploare, iar astrele îți vor împlini dorința, doar că vei avea parte de mai mult decât te aștepți. O să descoperi că oamenii se vor raporta diferit la tine și apropiații chiar îți vor încredința viitorul lor. Ai grijă cum îi sfătuiești în luarea deciziilor!

Scorpion

S-ar putea să te simți atras/ă de artă mai mult ca niciodată și să îți găsești un hobby care are legătură cu acest domeniu. Nu este exclus să înveți lucruri noi în fiecare zi și să simți aerul schimbării prin fiecare celulă a corpului.

Horoscopul dragostei, săptămâna 17 - 23 iunie. Perioadă de foc pentru cei care nu au învățat să facă distincția între iubirea adevărată și o capcană

Săgetător

Adori să explorezi lumea, iar în aceste zile vei vedea cine te susține și cine nu îți este aproape. S-ar putea ca relațiile tale de prietenie să sufere anumite transformări, mai ales după ce îi vei pune la încercare pe toți aceia care spun că te-ar însoți până la capătul lumii.

Capricorn

În săptămâna 17 - 23 iunie vei atrage în viața ta oamenii potriviți, care te vor ajuta să te schimbi în bine, spun astrologii. Cu ajutorul lor, vei scăpa de obiceiurile negative și o vei lua de la zero, în vederea construirii unui viitor mai bun. Va fi solicitant, dar frumos!

Vărsător

O să fii concentrat/ă pe un proiect creativ ce îți va aduce o mulțime de satisfacții. Important este să nu te dai bătut/ă, chiar dacă ai impresia că stai pe loc și că nu îți atingi obiectivele. Poate dura ceva mai mult să ajungi la succes, dar victoria este garantată.

Pești

La începutul acestei perioade, îți vei folosi intuiția pentru a descifra secrete. Pe parcurs, vei pretinde că nu observi anumite lucruri, fiindcă vei obosi să fii numai tu polițistul/a societății. Astrele îți recomandă însă să nu închizi ochii dacă descoperi nereguli în jur.

Horoscopul dragostei pentru vara 2024. Astrele au decis zodiile care vor avea parte de aventuri fierbinți