MENIU

Horoscopul lunii mai! Vezi ce-ți rezervă astrele! Schimbări pentru majoritatea zodiilor

<p>Noi şanse pentru trei zodii şi lacrimi pentru alte trei. Zodiac complet pentru martie 2017</p>

În luna mai, horoscopul le rezervă aproape tuturor nativilor schimbări pe toate planurile, deoarece este o perioadă favorabilă pentru noi începuturi. Planul profesional este foarte bine aspectat pentru nativii din zodiile Berbec, Gemeni, Fecioară, aceștia reușind să avanseze în carieră.

Berbec
Luna aceasta trebuie să acorzi atenție sporită atât planului profesional, cât și celui personal. Din punct de vedere profesional vei face progrese, iar familia te va sprijini să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Dacă te afli într-o relație poți afla cât de curând că un nou membru își va face apariția în familia ta, arată .

Taur
Îți doreai de foarte mult timp să îți depășești limitele și să pornești în noi aventuri, iar acum este momentul potrivit să faci asta. Ai un magnetism mai puternic ca oricând, vei avea mulți pretendenți luna aceasta și este foarte probabil să te îndrăgostești până peste cap. Financiar stai bine, vei avea proiecte noi, iar banii pe care îi vei câștiga, îi vei investi.

Gemeni
Cariera va fi în mai preocuparea ta de bază, căci e momentul oportun să avansezi. Îți poți atinge obiectivele cu ambiție, determinare și multă muncă. Acum este momentul tău să strălucești și să ai succes și de ce nu, să demarezi proiecte noi. Pe plan sentimental lucrurile nu stau foarte bine, dar se vor așeza spre sfârșitul lunii.

Rac
Luna aceasta este foarte posibil să îți schimbi domiciliul, iar în ceea ce privește domeniul profesional să fii pusă în postura de a face noi alegeri, însă cântărește bine situația înainte de a lua o decizie. Te vei implica în activități sociale, vei cunoaște oameni noi și oportunitățile nu vor întârzia să apară. Iubirea te urmărește și îți vei găsi cât mai curând perechea, dacă nu ai deja una.

Leu
În această perioadă va trebui să fii foarte atentă la deciziile pe care le iei pentru că pot avea consecințe de lungă durată. Există posibilitatea să apară probleme în cuplu dacă vei da dovadă de nesiguranță și gelozie, iar partenerul s-ar putea să își dorească să luați o pauză. Nu acționa la primul impuls, ai răbdare și încredere că lucrurile se vor așeza.

Fecioară
Ai ocazia să soluționezi o problemă profesională în mod favorabil, dacă dai dovadă de prudență și înțelepciune. Cooperarea este cuvântul cheie dacă vrei să reușești să obții tot ce ți-ai propus. Planul financiar este bine aspectat. Începutul lunii îți rezervă câteva călătorii în care vei îmbina utilul cu plăcutul. Sentimental stai bine, dacă te afli într-o relație este foarte posibil ca în curând să îți ceară mâna.

Balanță
Succesul tău depinde acum de felul în care vei reuși să gestionezi planul profesional și cel sentimental. Luna mai vine cu multe tentații și propuneri din partea partenerilor de sex opus. Dacă nu te afli într-o relație, unul dintre colegii de muncă îți va atrage atenția, iar dacă ești cu cineva, evită pe cât posibil certurile ca să nu ajungeți la o despărțire.

Scorpion
Munca în echipă te va ajuta la locul de muncă, iar colegii tăi vor fi destul de bucuroși să te ajute. Lasă-te purtată de val și încrede-te în ceea ce simți. Fii flexibilă în această perioadă și nu te teme să încerci lucruri noi. Îți vei lărgi cercul de prieteni și vei simți că orice ți s-ar putea întâmpla, nu te va putea doborî, căci ți-ai găsit forța interioară.

Săgetător
Te gândești serios să îți schimbi locul de muncă și să îți urmezi vocația, căci nu mai ești dispusă să faci compromisuri de niciun fel. Ești încrezătoare în forțele proprii și nu te temi de nimic, nici măcar de eșec. Ești dispusă să o iei de la capăt până reușești. Când și unde nici nu te aștepți, vei întâlni o persoană de sex opus care îți va stârni interesul.

Capricorn
Discuțiile și certurile cu familia și persoanele apropiate din această lună te vor face să îți pierzi concentrarea la muncă. Încearcă să te detașezi de tot ceea ce nu îți este benefic și să cauți soluții. La jumătatea lunii lucrurile se vor schimba în bine, dar până atunci păstrează-ți energia, fă lucruri care te relaxează și învață să observi miracolele din viața ta.

Vărsător
Dacă te-ar întreba cineva cum te simți în această perioadă, ai răspunde probabil că este cea mai bună din ultimul timp. Luna aceasta vei avea parte de evenimente de o importanță majoră în viața ta, precum o nuntă sau apariția unui copil. Fericirea și armonia se vor reflecta în fiecare aspect al vieții tale.

Pești
Din punct de vedere profesional, lucrurile nu stau chiar atât de roz. Poți însă să visezi la planuri și obiective noi, dar să mai ai puțină răbdare până să le poți pune în aplicare. E o perioadă bună pentru a asimilia informații, așa că te-ai putea înscrie la cursurile la care visai demult. Pe plan sentimental, luna mai este blândă cu tine și are grijă de relația ta, însă nu te culca pe o ureche, fii oricum implicată.

 

Mai multe articole despre:
zodiac astre luna mai zodii horsocop