MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 17 - 23 iunie. Perioadă de foc pentru cei care nu au învățat să facă distincția între iubirea adevărată și o capcană

Horoscopul dragostei, săptămâna 17 - 23 iunie

Astrele pregătesc o săptămână plină de provocări în plan sentimental pentru cei care nu au învățat încă să facă distincția între iubirea adevărată și simplele amăgiri trecătoare. Perioada 17 - 23 iunie se anunță a fi una plină de schimbări și decizii importante în ceea ce privește relațiile de dragoste. 

Din fericire, planeta iubirii va diminua suferința chiar de pe data de 17, când va accesa constelația Racului și va pune în lumină relațiile sincere, bazate pe sentimente curate. În aceeași zi, și Mercur va intra în Rac alături de Venus, încurajând comunicarea deschisă și discuțiile despre un viitor mai bun în doi.

Apoi, pe 20 iunie, când Soarele se mută și el în Rac, toate zodiile încep să petreacă mai mult timp de calitate cu oamenii pe care îi iubesc. Așa se face că unele dintre ele vor descoperi că nu toți cei din jurul lor sunt ceea ce par. Din păcate, anumite relații amoroase se pot destrăma, pe măsură ce Soarele luminează inimile îndrăgostiților, ajutându-i să își dea seama dacă au alături persoane sincere sau nu.

Și pentru că tot răul duce, de multe ori, la ceva mai bun, nativii care rămân siguri își pot găsi rapid pe altcineva, doar că de acum înainte vor fi mult mai atenți la detalii. După ce au gustat o dată din cupa cu venin a iubirii neadevărate, nu vor mai încredința oricui inima lor. Este o lecție dureroasă, dar care le va prii enorm în viitor.

Și Luna Plină în Capricorn de pe data de 21 le va da o mână de ajutor zodiilor, mai ales dacă acestea vor să își consolideze viața amoroasă. Marele eveniment astrologic le va oferi semnelor ocazia să-și rememoreze parcursul emoțional și să vadă unde sunt necesare anumite schimbări.

Horoscopul special: Marte intra în Taurul iubitor de lux 9 iunie – 20 iulie 2024 și schimbă din temelii norocul și viața amoroasă a zodiilor

La sfârșitul săptămânii, toate cele 12 zodii vor învăța să își folosească intuiția pentru a descifra rapid și ușor intențiile celor care vor să se apropie de ele. Sextilul dintre Luna în Capricorn și Neptun în Pești va dezvolta capacitatea nativilor de a anticipa anumite mișcări ale partenerilor de viață.

Cum stai cu dragostea în săptămâna 17 - 23 iunie, în funcție de semnul zodiacal

Berbec

Forța ta mentală este din ce în ce mai impresionantă în aceste zile, ceea ce înseamnă că îți poți rezolva problemele emoționale. Ai nevoie doar de puțin mai multă deschidere din partea jumătății tale. Dacă îți ascultă ideile, puteți continua pe același drum.

Taur

Te emoționezi doar la simplul gând că există posibilitatea să călătorești mai mult în compania partenerului/ei. Important este să fiți pe aceeași lungime de undă și să vă lege înclinația spre o sinceritate aparte. În caz contrar, iubirea se poate stinge.

Care este karma ta în această viață, în functie de data nașterii. Greșelile pe care trebuie să le repari, descifrate de numerologie

Gemeni

În aceste zile, îți arăți vulnerabilitățile în fața persoanei de care te-ai îndrăgostit, dar riști să cazi într-o capcană. Astrele îți recomandă să nu te grăbești și să aștepți să o cunoști mai bine înainte de a-i pune inima ta pe tavă.

Rac

Nesiguranța te va face să ai rețineri când vine vorba de exprimarea adevărului în fața partenerului/ei. Te poți trezi într-un cerc vicios al minciunii, nu tocmai modul în care doreai să îți trăiești relația. Va trebui să faci anumite schimbări.

Leu

În această săptămână ai prea multe pe cap, iar timpul nu îți ajunge să te mai gândești și la viața amoroasă. Totuși, dacă ai acasă pe cineva care are nevoie de tine, ar trebui să te organizezi mai bine. Nu merită să pierzi iubirea din cauza unei bucurii materiale temporare.

Fecioară

Aceste zile vor reprezenta cea mai mare provocare din ultima vreme. Te vei strădui să găsești o cale mai ușoară de comunicare cu oamenii dragi și, mai ales, cu sufletul pereche. În ultima perioadă v-a fost greu să vă regăsiți pe aceeași lungime de undă, așa că iată-ți șansa să repari situația.

Cum să folosești legea atractiei în favoarea ta, în funcție de zodie

Balanță

Nu lăsa o dragoste neadevărată să îți încarce sufletul cu emoții negative! Fugi din calea oamenilor care par să urmărească altceva decât spun, fiindcă există riscul să suferi și să treci greu peste o dezamăgire. Este o perioadă în care ai nevoie de liniște și relaxare.

Scorpion

Asigură-te că îi arăți persoanei de lângă tine puțin mai mult respect. S-ar putea să se simtă neapreciată și să vrea să pună punct legăturii amoroase. Este important să găsești un echilibru între ceea ce faci și ceea ce simți.

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu mai ții în tine emoțiile negative și să discuți cu iubitul/a despre neregulile din cuplul vostru. Evenimentele cosmice din această săptămână te vor ajuta să lași vorbele să curgă și să nu te mai cenzurezi.

Patru zodii își găsesc sufletul pereche în luna iunie. Astrele au decis să le ofere tot ajutorul

Capricorn

Amintirea trecutului și dorința de a trăi un viitor mai bun la capitolul iubire te vor împinge să iei decizii înțelepte. Ai parte de o săptămână importantă, căci vei reuși să îți înțelegi nevoile emoționale profunde.

Vărsător

În aceste zile, vei fi capricios/oasă și te vei enerva ușor pe jumătatea ta, ceea ce înseamnă că neînțelegerile pot apărea oricând, avertizează astrologii. Astrele te încurajează să îți calmezi furtuna din suflet înainte de a-ți vărsa toți nervii pe cel/cea de lângă tine.

Pești

Ai mare nevoie de odihnă în aceste zile, mai ales dacă ai ajuns să simți că nici măcar partenerul/a nu te mai înțelege. Trebuie să îți pui ordine în gânduri și abia apoi să discuți cu sufletul pereche despre ceea ce simți. Va fi o săptămână complicată!

Cele 3 femei ale zodiacului care le scot peri albi partenerilor din cuplu