MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 1 - 7 iulie. Zile pline de evenimente astrale. Patru zodii primesc un imbold pentru noi aventuri

Horoscopul dragostei, săptămâna 1 - 7 iulie

În această săptămână, zodiile cu probleme în dragoste au șansa să se bucure de noi începuturi în relațiile lor. Orice neînțelegere se poate rezolva când întreg Universul „complotează” împotriva ghinionului în plan personal, nu-i așa?

Pe 2 iulie, planeta iubirii, Venus, aflată în Rac, formează un trigon cu Saturn în Pești. Această poziționare astrală îi va ajuta pe nativii din zodiac să își pună ambiția în mișcare și să facă tot ce ține de ei pentru a-și concretiza planurile din sfera amoroasă.

În aceeași zi, Mercur intră în Leu, ajutându-i pe îndrăgostiți să fie mai comunicativi și să se axeze pe aspectele pozitive din relațiile lor. Tot pe data de 2, Neptun își începe cursul retrograd prin constelația Peștilor. Ce zi plină de evenimente astrale cu mare impact asupra zodiilor! Când acest astru călătorește în sens invers prin galaxie, totul pare greoi și neclar, inclusiv interacțiunea dintre oameni. Din fericire, celelalte mișcări astrale vor împiedica efectele negative aduse de Neptun, iar cuplurile nu se vor afla în pericol.

Necazurile apar însă a doua zi, pe 3 iulie, când Mercur în Leu se va afla în opoziție cu Pluto în Vărsător. Partenerii vor simți nevoia să se lupte între ei pentru a-și dovedi care poate conduce mai bine relația. De asemenea, dacă unul dintre ei s-a impus deja în fața celuilalt, lucrurile se vor complica și mai tare. Acela care se simte controlat va simți nevoia să fugă din această conexiune și să se îndepărteze de jumătatea sa, chiar dacă la mijloc există iubire. În această perioadă, gelozia și ambițiile puternice pot pune punct multor povești de iubire.

În a patra zi din iulie, Luna intră în Rac, ajutându-le pe zodii să fie mai atente la nevoile lor. 5 iulie este cea mai importantă zi pentru viața amoroasă a zodiilor, căci Luna Nouă în Rac 🌙 oferă șansa unui nou început pentru toată lumea. Toți nativii din zodiac vor fi mai optimiști cu privire la viitorul în doi și se vor axa pe rezolvarea problemelor din cuplu.

În final, pe 6 și pe 7 iulie, totul se va așeza, iar munca în echipă va fi calea spre împăcarea tuturor celor care au avut neînțelegeri la începutul săptămânii.

Horoscop WEEKEND 29-30 iunie 2024. Zile în care suntem puși față în față cu karma. Saturn e decis să împartă lecțiile de viață necesare fiecărei zodii

Berbec

Inspirația de moment te va ajuta încă de la începutul săptămânii să îți împaci partenerul/a, care are mai multe nemulțumiri în legătură cu relația voastră. Comunicarea este cheia spre armonia din cuplu.

Taur

S-ar putea să simți că îți pierzi controlul în aceste zile în care discuțiile în contradictoriu par să nu se mai termine. O cină de împăcare sau orice alt gest romantic ar putea să te reapropie de partener/ă și să vă deschidă noi perspective.

Gemeni

Neptun retrograd îți va lua mințile pentru câteva zile și te va face să uiți de sufletul pereche. Până la finalul săptămânii, vei realiza ce ți s-a întâmplat și vei încerca să repari situația. Ai grijă cum gestionezi această provocare.

Ce persoane greșite atragi, în funcție de zodie. Sfaturi de la astre pentru a nu pica în relații toxice

Rac

Creativitatea de care dai dovadă în această perioadă te va ajuta să construiești o punte către inima persoanei iubite. Vei ajunge ușor acolo unde îți dorești dacă știi cum să te comporți și dacă încerci să îi faci pe plac, măcar din când în când.

Leu

Această săptămână este momentul perfect pentru găsirea unor soluții creative care să îți rezolve problemele din cuplu. Neptun retrograd îți va pune piedici, însă Luna Nouă în Rac îți va da putere să încerci încă o dată și încă o dată, până când vei reuși.

Fecioară

Retrogradarea lui Neptun îți afectează sfera parteneriatelor și, în principal, viața amoroasă. Nu te grăbi să iei decizii radicale, mai ales dacă nu ești sigur/ă pe ceea ce îți dorești. O discuție cu partenerul/a poate rezolva totul mult mai ușor.

Horoscopul lunii IULIE 2024. Zile de foc pentru 4 zodii. Astrele și-au propus să le ajute cu toate forțele

Balanță

În ciuda problemelor în dragoste pe care le au alte zodii, ție îți va merge foarte bine în această săptămână. Îți vei lua jumătatea de mână și veți colinda prin cele mai romantice locuri, iar conexiunea voastră va deveni mai strânsă ca niciodată.

Scorpion

În aceste zile, vei constata că ai nevoie de o disciplină financiară care să te oprească atunci când vrei să cheltui peste măsură, spun astrologii. Așa se vor rezolva și neînțelegerile legate de bani pe care le-ai tot avut în ultima vreme cu partenerul/a.

Săgetător

Cel/cea de lângă tine a obosit să îți tot atragă atenția cu privire la micile detalii care fac diferența. A venit momentul să înțelegi cât de important este să faci un gest romantic din când în când. Vei pune această lecție în aplicare când îți vei da seama că relația ta se află pe marginea prăpastiei.

Horoscop CHINEZESC săptămâna 1-7 iulie 2024. Patru zodii au noroc la bani, ajutate de energiile Dragonului de Lemn

Capricorn

Te vei simți atras/ă ca un magnet de o persoană pe care înainte nu o suportai deloc. Deja te gândești la viața în doi și vei împărtăși fiecare idee și emoție cu omul pe care l-ai ales să îți fie alături. Nu-i așa că este foarte interesant modul în care existența alege să ne surprindă?

Vărsător

În general, nu ești o persoană romantică, însă evenimentele acestei săptămâni îți vor da o energie nouă și te vor încuraja să faci gesturi speciale. Sufletul pereche se va simți măgulit de surprizele frumoase pe care i le vei face, mai ales dacă vor fi condimentate cu tot felul de complimente dulci.

Pești

S-ar putea să te simți ușor anxios/oasă în aceste zile și să nu mai crezi în sinceritatea partenerului/ei. Îți poți folosi intuiția pentru a descoperi de unde vine această neliniște care te macină. În final, vei reuși să treci peste bariere și să îți deschizi din nou inima în fața omului de lângă tine.

Horoscopul săptămânii 1 - 7 iulie. Astrele ne dau o serie de teste. Zodiile care le vor trece vor fi răsplătite pe măsură