MENIU

Horoscop WEEKEND 20-21 iulie 2024. Zile pasionale, în care astrele încurajează relațiile. Patru zodii vor avea noroc la tot pasul

Horoscop WEEKEND 20-21 iulie 2024

 Iata horoscopul de weekend 19-21 iulie 2024, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana ne incanta cu mutarea lui Marte in Gemeni, precum si cu cea de-a doua si ultima totodata Luna plina in Capricorn din an. 

Se iau decizii, dar nimic nu se face fara a reflecta mai intai asupra lucrurilor. Pentru a ne simti ‘corecti’ in legatura cu aceste decizii, trebuie mai intai sa ramanem deschisi la mesajele specifice pe care ni le ofera universul. Asadar, acest weekend devine una dintre acele perioade de ‘incredere’ in care trebuie sa avem incredere in ceea ce este invizibil.

Horoscop weekend. BERBEC 

Ai multe lucruri de spus si te simti stabil in gandurile si ideile tale. Cu toate acestea, emotiile tale pot interfera cu subiecte care au nevoie de tine calm si rational. Ia-ti destul timp sa te odihnesti si relaxezi, ca sa poti separa aspectele personale de cele profesionale si sa trimiti energia ta unde este necesara cel mai mult. Curata emotii negative reziduale si realizeaza ca ele chiar nu sunt importante pentru inima ta, chiar daca egoul tau ar avea ceva de rezolvat in jurul lor. Incearca sa fii la pace cu decizia altora de a nu te place.

Horoscop weekend. TAUR 

Sa stii ca exista un incident inregistrat al unei coliziuni dintre un tren si un vapor. Desi unele conflicte par total imposibile, ele se pot prezenta in fata ta acum. Abordeaza-i cu atentie pe cei in care ai cea mai mare incredere nu pentru ca te-ar trada ci pentru ca ei au nevoie de mai multa tandrete si iubire decat au de obicei. Multe se intampla pe la spatele tau. Gaseste-ti un loc unde sa apartii si simte atmosfera pas cu pas, avand incredere in senzatiile tale si in judecata ta interioara. Nu trebuie sa petreci timp cu oamenii care nu te fac sa te simti bine.

Horoscop weekend. GEMENI 

Bataliile intelectuale sunt de asteptat acum si iti poate lua ceva timp sa iti sustii punctul de vedere. Inarmeaza-te cu informatii si argumente care sunt valide si verificate de mai multer ori. Ai nevoie de cat mai multa claritate in viata ta ca sa abordezi anumite relatii in timp ce ramai calm si cu picioarele pe pamant. Simtul sigurantei te va ghida inainte si te va ajuta cu miscari care sunt necesare. Pune lucrurile in miscare, incepe un nou proiect si nu opune rezistenta la ce e nou, modern, neobisnuit chiar daca te face sa te simti mai nelinistit si fara control.

Cine este îngerul tău păzitor, în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut

Horoscop weekend. RAC 

Sa faci mai mult decat trebuie este la ceea ce te pricepi cel mai bine dar te vei surprinde pe tine insuti cu o abordare rationala si cu picioarele pe pamant in relatiile importante. Acum simti nevoia sa te comiti pe subiecte ce tin de cariera, teluri profesionale care te inspira si simti nevoia sa faci bani in moduri ce te fac sa fii sigur. Ai tendinta sa te lasi ratacit in pasiuni si dorinte si deseori sa iei asupra ta mai mult decat poti duce. Acum nu ar trebui sa mai faci asa daca ramai conectat la respectul tau de sine si la o atitudine pozitiva ce intareste niste granite solide intre tine si lumea exterioara.

Horoscop weekend. LEU 

Bobitele mici abrazive din produsele de sapun au avut un asemenea impact negativ asupra mediului incat ele au fost interzise in SUA. Unele lucruri nu sunt permise sa iti intre in viata doar pentru ca iti protejeaza lumea interioara si sentimentele care te-au facut cine esti tu. Bataliile de ego cu oamenii apropiati trebuie sa se incheie in iubire si intelegere. Fa-ti conflictele cat de constructive poti. In loc sa ridici vocea, ridica-ti constiinta despre ce rol ai tu in acea problema. Depinde doar te tine sa faci schimbari in bine in relatiile ce par innamolite.

Horoscop weekend. FECIOARA 

Esti perfect constient de directia pe care doresti sa avansezi si simti nevoia sa vorbesti despre asta, dar in acelasi timp esti la un punct de intelegere despre cat de multe lucruri stau in calea ta. Rezolva umbrele care iti blureaza concentrarea si te fac prea risipit ca sa reusesti. Este timpul sa aduni energia dusa pe subiecte din trecut care trebuie lasate acolo unde au fost. Organizeaza un sertar in mintea ta unde toate lucrurile si situatiile depasite isi gasesc odihna. Nu le concedia, ci doar muta-le acolo pe cele ce nu mai sunt necesare sa te concentrezi pe ele.

Testul care descifrează subconștientul: Imaginea pe care o vezi prima dată îţi dezvăluie dorinţa ta secretă în dragoste

Horoscop weekend. BALANTA 

Cuvinte minunate iti vor invada mintea pe masura ce te eliberezi de fantomele trecutului, spun astrologii. Este o saptamana productiva, dar doar daca esti pregatit sa te schimbi si sa mergi o data cu vremurile, constient de toate acele lucruri care te distrag si te fac slab ca inainte. Este mult loc pentru exprimarea de sine care poate fi umplut cu initiativa si concentrare. Fii cel care isi asuma rolul de lider chiar daca nu esti sigur ca ti se potriveste. Nu stii cat de multe ai putea face pana nu sari in apa sa testezi cat de bine stii sa inoti.

Horoscop weekend. SCORPION 

O punga de cumparaturi facuta din bumbac trebuie folosita cel putin de 131 ori ca sa aiba un impact mai mic asupra mediului decat o unica folosinta a unei pungi de plastic. Ceea ce gandesti rational ca este bine pentru tine poate sa nu aiba efectele pe termen lung pe care le-ai anticipat si asta iti serveste sa inveti despre puterea emotiilor care sa iti conduca calea. Este momentul sa te gandesti la aspecte financiare. Cel mai important este sa ramai realist si cu picioarele pe pamant, abordandu-ti abilitatile financiare si veniturile intr-un mod rational. Pune ceva deoparte pentru zilele ploioase.

Horoscop weekend. SAGETATOR 

Desi te poti confrunta cu anumite emotii dificile, le poti folosi ca sa lasi sa iasa si sa plece din sistemul tau acele lucruri adanc ingropate in inima ta de mult timp. Analizeaza situatiile ce te inconjoara si observa comportamentul altora care te face nelinistit. Tine minte ca nu trebuie sa ai de-a face cu nimic dureros sau prea deranjant chiar daca altii spun asta. Urmeaza-ti intuitia si senzatiile care te previn ce mecanisme de protectie sa tii ridicate mereu.

Horoscopul săptămânii 22 - 28 iulie. Zodiile vor trece printr-o perioadă „de foc”, atât la propriu, cât și la figurat. Cine vor fi favoritele astrelor

Horoscop weekend. CAPRICORN 

Tu esti rapid dar totusi nu suficient de rapid ca sa iti intelegi pozitia cu claritate deplina. Acum este momentul sa folosesti informatie noua si cand multe nevoi vor fi rationalizate. Nu uita si de inima in acest proces, luandu-ti timp ca sa ii auzi bataile. Weekendul te aduce intr-o pozitie ciudata in care lucrurile trebuie facute dar nu vezi ca circumstantele se modifica asa cum ai nevoie. Da drumul la tot ce nu poti influenta si asuma-ti totala raspundere pentru tot ce poti tu schimba.

Horoscop weekend. VARSATOR 

Un motto spune “fapte barbatesti, cuvinte femeiesti” iar asta este ceva ce ar trebui sa iei in considerare sa implementezi in rutina ta in aceste zile, pentru ca Luna in Capricorn inspira actiuni si fapte care sunt facute intr-un stil aproape soldatesc. Fii cat de delicat poti cand te relationezi la altii, cu compasiune si grija, mai mult ca oricand, dar nu lasa pe nimeni sa iti dea peste cap alegerile si actiunile gandite indelung. Ceea ce simti este corect si trebuie pus in actiune in loc sa o tot vorbesti pana isi pierde toata insemnatatea.

Horoscop weekend. PESTI  

Se pare ca schimbarile si miscarile majore sunt lasate in urma insa stresul nu iti da pace deocamdata. Daca tii de bunul simt poti esua si aspecte neasteptate vor aduce actiuni rapide si serioase care nu vor alsa prea mult spatiu sa te si gandesti ce optiuni ai.

Horoscopul zilei, vineri 19 iulie 2024. O zi cu riscul de a cădea în iluzii. Trei zodii vor reuși să se mențină cu picioarele pe pământ