MENIU

Horoscop special: Cinci zodii descoperă calea spre succes odată cu intratea lui Mercur în strălucitorul Leu, 2-25 iulie 2024

Horoscop special: Cinci zodii descoperă calea spre succes odată cu intratea lui Mercur în strălucitorul Leu

Marți, 2 iulie, Mercur a intrat în Leu, creând o declarație îndrăzneață și inspirându-te să faci același lucru. Această energie îți permite să nu îți faci griji că spui ceva perfect, ci să iti onorezi adevărul și ceea ce doresti. Leului iubește declarațiile dramatice, așa că nu te abține. Totul este despre a prinde ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna.

Cele cinci zodii de mai jos se pot declara norocoase deoarece descoperă care este calea lor spre succes:

Berbec

Tema norocoasă: Concentrează-te pe bucuria ta.

Mercur, planeta comunicării, intră în Leu marți, 2 iulie, și te inspiră să faci planuri și să te concentrezi pe ceea ce aduce cea mai mare bucurie în viața ta. Te afli în prezent într-o fază de reconstrucție a vieții tale, în care trebuie să te concentrezi pe ceea ce îți aduce fericire. Acest lucru nu iti va descuraja visele de succes sau bogăție, dar te va ajuta să vezi ce te aduce cea mai pozitivă energie și, de asemenea, va obține cele mai norocoase rezultate.

Asigură-te nu numai că susții și alegi ceea ce doresti mai mult în viața ta, ci și că esti deschis să accepti oferte – indiferent cât de neașteptate ar fi acestea. Chiar acum, cu cât ai mai multă bucurie în viața ta, dragă Berbec, cu atât te vei simți mai norocos.

Eveniment astral de excepție: În 2-7 iulie 2024 se deschide portalul sacru Sirius. Cinci zodii vor fi binecuvântate de Soarele Spiritual

Leu

Tema norocoasă: Adevărul este tot ce ai nevoie

Există momente în viața ta în care trebuie să îmbrățișezi mai multă blândețe, rafinament sau decor în timp ce încerci să obții succes – dar, dragă Leu, acesta nu este unul dintre acele momente. Lasă-te înapoi în acel eu radiant, nefiltrat, îndrăzneț și, uneori, neclintit. Doar fii tu insuti. Mercur se va întoarce la Leu și te va ajuta să iti amintesti că calitățile tale înnăscute sunt benefice, mai ales când vine vorba de a atrage norocul în viața ta.

Promite-ți că nu te vei abține de la nicio conversație sau oportunitate de a le arăta altora cine ești cu adevărat. Vei avea un mod cu cuvintele și o prezență mai puternică în acest timp, așa că folosește-l în avantajul tău și nu te obosi să ascunzi cele mai bune părți din ceea ce ești, lasă-l să strălucească în lume.

Săgetător

Tema norocoasă: Nu ghici binecuvântările

Este inutil să te gândești prea mult și să-ți ghicesc binecuvântările, Săgetător. Ai lucrat pentru a schimba lucrurile în bine, nu numai financiar și personal, ci și în interiorul tău. Așa că, odată ce lucrurile încep să pară că s-au întors și în sfârșit încep să-ți meargă pe drumul tău, nu pierde timpul ghicindu-ți binecuvântările, te sfatuiesc astrologii.

Mercur în Leu va aduce oferte norocoase, oportunități, inspirații și șanse de călătorie. Acesta este tot ceea ce ai lucrat, așa că profita și nu iti trăi viața într-o stare de așteptare ca celălalt pantof să cadă. În viață, primești ceea ce ai pus. Deci, aceasta este o dovadă și o confirmare a tot ceea ce ai investit în marea ta revenire.

Horoscopul banilor pentru luna iulie. Astrele ajută 3 zodii și le sfătuiește pe celelalte să fie atente cu cheltuielile

Capricorn

Tema norocoasă: Avocat pentru schimbarea pe care o doresti

Schimbarea nu trebuie să fie o perspectivă înfricoșătoare și nici nu trebuie să însemne că ti se va cere să renunți la ceva. Poate ajunge exact așa cum ai intenționat și cu confirmarea imediată că ceea ce schimbi va fi mult mai bun decât orice ai renunțat.

Marți, 2 iulie, Mercur a intrat în Leu, cerându-ți să devii mai direct și mai aventuros în a manifesta ceea ce vrei în viața ta. Asumă-ți un risc mai mare, ieși pe un membru și fii mai comandant în prezența ta. Luând controlul asupra schimbării pe care doresti să o aibă loc, vei fi, de asemenea, sigur că direcționezi fluxul evenimentelor în favoarea ta. În acest fel, vei vedea că nu a fost niciodată de ce să te temi.