MENIU

Horoscop 30 noiembrie. Azi iei cea mai dificilă decizie din viaţa ta.O zodie primeşte veşti CUMPLITE

<p>Horoscop 5 decembrie</p>

Leii trebuie sa fie atenti la modul in care aleg sa depaseasca o situatie dificila. Apar o serie de situatii interesante.

Berbec

Nu te simti in apele tale, te incearca unele emotii negative de parca te-ai teme de ceva inca nevazut, inca inexistent, ca o presimtire sumbra.

Taur

Nu are rost sa tii cu dintii de o situatie din care stii si tu prea bine ca nu mai ai nimic de invatat sau de castigat. Chiar daca uneori te opui schimbarii, vine vremea cand trebuie sa spui: pana aici!

Gemeni

Desi erai foarte concentrat la un proiect ce parea sa mearga bine, azi apare o alta varianta la fel de tentanta care-ti da peste cap toata organizarea initiala.

Rac

Stai pe loc, nu iesi azi la cumparaturi si nici nu lua decizii majore cu banii de care dispui, chiar daca ti se pare ca se afla pe un nivel promitator.

Leu

Ai grija la tertipurile pe care le folosesti azi pentru a depasi un moment tensionat pentru ca, desi pe moment poate te ajuta sa-ti atingi scopurile, mai apoi isi va arata si latura negativa.

Fecioara

Numeri sumele de care dispui si ai motive de satisfactie, pentru ca rezultatul suna foarte promitator! Ba chiar ai curajul sa faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tai, si nu te zgarcesti la nimic.

Balanta

Nu poti pune pret pe promisiunile sau pe informatiile pe care ti le transmite azi un amic. Ti se pare necopt, lipsit de experienta si nu crezi ca se bazeaza pe date foarte clare.

Scorpion

Stai putin si gandeste-te la planurile tale cele mai importante din acest moment si ai sa descoperi cat de multe resurse ai la dispozitie.

Sagetator

Esti pus in fata unei decizii si nu stii cui sa dai prioritate: ratiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus in problema de fata, dar se pare ca vei asculta doar ce-ti transmite mintea.

Capricorn

Discutiile pe care e ai acum cu o persoana de sex opus au o conotatie speciala, de parca l-ai simti pe Cupidon ca survoleaza zona. Daca asteptai iubirea in viata ta, fii foarte atent la imprejurarile de bun augur ale acestei intalniri, scrie teotrandafir.com.

Varsator

A sosit momentul sa iei o pauza inainte de a extrage concluzia finala la proiectul care se apropie de sfarsit. Nu te grabi sa iei acum o decizie categorica, pentru ca e posibil sa mai descoperi ceva de rezolvat chiar pe ultima suta de metri.

Pesti

Astepti de undeva un miracol care sa te scoata dintr-o stare de teama sau de suspiciune, care de fapt nu e o noutate la tine.