MENIU

Horoscop 26 ianuarie. PIEDICI la tot pasul. O singură zodie are noroc pe toate planurile! A ta?

Horoscop 26 ianuarie. PIEDICI la tot pasul. O singură zodie are noroc pe toate planurile! A ta?

Nativii zodiei Fecioara nu sunt chiar in apele lor, dar au noroc de prieteni apropiati, care simt ce se petrece cu ei si ii sustin din umbra cu incurajari si vorbe bune.

Berbec

Nu ajunge doar sa astepti pasiv ca un vis sa ti se implineasca, ci sa-ti creezi o strategie, macar la nivel teoretic, prin care poti ajunge mai repede acolo.

Taur

Nu privi piedicile care tot apar in cale ca si cum ar fi afronturi personale, pentru ca nu sunt altceva decat probe de incercare din care mai inveti cate ceva.

Gemeni

Trebuie sa lupti azi cu starile emotionale negative care iti tot dau tarcoale, desi nu sunt deloc stilul tau.

Rac

Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru ca te simti rasfatat in gesturi de afectiune si de simpatie din partea celor din jur.

Leu

Ai grija cum te comporti azi intr-o imprejurare in care spiritul tau jucaus nu are ce cauta, altfel, lasi o impresie gresita.

Fecioara

Descoperi cat de important e sa ai pe cineva cu adevarat alaturi de tine, pentru ca starea de slabiciune cu care incepi ziua dispare dupa cateva ore petrecute alaturi de oameni cu tonus mai bun decat al tau.

Balanta

Tii mult la independenta ta, ca atare, azi dai randament numai daca esti lasat sa faci totul pe cont propriu.

Scorpion

Uneori, cele mai bruste solutii sunt si cele mai bune, fara sa ai timp suficient sa analizezi problema pe toate fetele.

Sagetator

Tu ai idei excelente, dar nu prea ai cu cine le impartasi, de parca atragi alaturi de tine doar oameni comozi, lenesi, care nu au chef de nimic din ceea ce le propui.

Capricorn

Nu te mai gandi atat de mult la acel eveniment care se apropie, pentru ca fiecare gand care duce acolo naste in tine numai stari negative, scrie teotrandafir.com.

Varsator

Azi ai ocazia sa privesti acelasi punct din doua unghiuri diferite, ceea ce te va ajuta sa intelegi mai bine o situatie.

Pesti

O binemeritata liniste se asaza peste planurile tale, redescoperind calmul, echilibrul, armonia cu ceilalti sau cu tine insuti.