MENIU

Horoscop 2 decembrie. Prima zi dintr-un şir NEGRU. Când credeai că nu poate fi mai rău, este!

Horoscop 2 decembrie. Prima zi dintr-un şir NEGRU. Când credeai că nu poate fi mai rău, este!

De unde nici nu te asteaptai, apar azi cele mai eficiente sfaturi sau solutii pentru Berbeci. Ca atare, nu trebuie sa insiste sa se descurce singuri, orice ar fi.

Berbec

De unde nici nu te astepti, apar azi cele mai eficiente sfaturi sau solutii, ca atare, nu insista sa te descurci singur orice ar fi. Apeleaza la ceilalti, cere ajutorul, suna un prieten, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele.

Taur

Este o zi agitata, in care vei cadea de multe ori in tirul altora si mai nervosi decat tine. Se stie ca ai limba ascutita, dar de data aceasta nimeresti in medii in care ceilalti sunt si mai agresivi, si mai furiosi, incat nu stii cum sa le tii piept.

Gemeni

Ai un efect benefic asupra celor nervosi care nu-si pot tine sub control agresivitatea fizica sau verbala. Chiar daca ceilalti sunt pusi pe harta, tu reusesti sa-ti pastrezi calmul si sa-i tratezi pe toti cu atata toleranta, incat ii vei dezarma mult mai usor cu asemenea atitudine.

Rac

Daca faci echipa cu persoanele potrivite, toate vor merge ca unse, deci efortul cel mai mare este in gasirea partenerilor adecvati pentru ceea ce ti-ai propus.

Leu

Unde mergi tu, lucrurile se linistesc ca prin farmec, de aceea vei vedea in ochii multora un soi de bucurie, de relaxare atunci cand te vad pe tine.

Fecioara

Nu te juca asa cu resursele pe care le ai la dispozitie, pentru ca ai tendinta de a le risipi, fiind mult prea sigur pe ele. Uneori, te poti trezi fara nimic in cos, daca esti neatent cu ce ai adunat.

Balanta

Tu nu te gandesti la ceea ce ai de facut acum, pe loc, ci esti concentrat deja la etapele viitoare ale unui proiect care te atrage ca un magnet. E ceva pe placul tau, incitant, nou, interesant, aventuros, de aceea nu te mai poti gandi la chestiunile de rutina arhi-cunoscute de azi, ci esti deja preocupat de directia spre care te indrepti cu pasi repezi.

Scorpion

Mare atentie la planul pe care vrei sa-l pornesti azi! Esti incurajat de persoane din jur care te determina sa nu mai astepti.

Sagetator

Emotiile tale cresc in intensitate pentru ca se apropie din ce in ce mai mult un eveniment care naste stari ciudate in interiorul tau. Ca tracul actorului dinaintea iesirii in scena. Ca emotia de dinaintea primei intalniri.

Capricorn

Uneori, e nevoie si de mici compromisuri, fara sa le pui la suflet si fara sa le transformi in motiv de depresie, scrie teotrandafir.com. Esti constient ca, de dragul altora, mai trebuie uneori sa-ti calci si pe mandrie, sa iti inabusi si propriile dorinte, pentru ca ii asezi pe ceilalti deasupra ta, cu prioritate.

Varsator

Tu esti ca mesterul Manole sau ca un inventator care face si reface acelasi experiment, iar si iar, pana cand ajunge la rezultatul dorit. Ca atare, nu pretinde sa ajungi din prima incercare acolo unde ti-ai propus, pentru ca vor fi multe ratari pana la roadele visate.

Pesti

Nu poti sta degeaba azi, ai multe de facut si ai si starea necesara pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop azi horoscop 2 decembrie