MENIU

Horoscop 16 aprilie. Banii pică din cer pentru aceste două zodii! Mai sperai? Restul au o zi neagră

Horoscop 16 prilie. Banii pică din cer pentru aceste două zodii! Mai sperai? Restul au o zi neagră

Incepeti ziua usor agasati de pretentiile celor din jur, dar pe parcurs va puteti redresa. Nu va grabiti sa promiteti sprijin neconditionat pentru ca multe nu depind doar de voi.

Berbec – Energia de care dati dovada va face sa va remarcati in orice mediu. Straluciti la propriu si la figurat!

Taur – Sensibilitate nejustificata la comentariile profesionale de la serviciu. Fii mai permeabili si nu luati in nume de rau orice critica!

Gemeni – Apar numeroase schimbari in programul vostru, iar acest lucru reuseste sa va irite. Indicat ar fi sa evitati azi sa va faceti faceti planuri stricte.

Rac – E posibil sa primiti reprosuri foarte apasate de la partenerul de viata. In ultimul timp, nu ati avut disponibilitatea sa colaborati cu el prea mult.

Leu – Veti fi solicitati cu niste sarcini suplimentare la munca. E posibil sa organizati niste intalniri sau un eveniment centrat pe comunicare. O sa va placa !

Fecioara – Sunteti nehotarati ce atitudine sa adoptatii fata de un apropiat cu un comportament inconstant. Fiti realisti, nu pretindeti ce nu se poate si protejeati-va!

Balanta – Veti avea o zi buna, cu chef de munca si de socializare. Povestile unui amic va vor amuza.

Scorpion – Vi se solicita sa intrati intr-o alianta profesionala sau de afaceri. E cazul sa va intrebati daca va regasiti cu adevarat printre cei de acolo si scopurile lor.

Sagetator – Incepeti ziua usor agasati de pretentiile celor din jur, dar pe parcurs va puteti redresa. Nu va grabiti sa promiteti sprijin neconditionat pentru ca multe nu depind doar de voi, scrie radioconstanta.ro.

Capricorn – Nu luati astazi decizii rapide influentati de insistentele unor apropiati. Calculati-va mai responsabil resursele si apreciati-va just puterile!

Varsator – Conjunctura astrala va favorizeaza sa progresati pe toate planurile. Conditia este sa abordati situatiile cu care va confruntati mai in profunzime.

Pesti – Aveti tendinta sa va izolati exagerat. Lasati putin din zarva de afara sa ajunga in cochilia voastra!