MENIU

Horoscop 14 decembrie. MISTERE la tot pasul! Casă nouă, câştiguri financiare URIAŞE!

Horoscop 14 decembrie. MISTERE la tot pasul! Casă nouă, câştiguri financiare URIAŞE!

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de joi, 14 decembrie 2017.

BERBEC

Dati dovada de creativitate astazi si asta va poate scoate din situatiile dificile. Energia si atitudinea pozitiva atrag oamenii in jurul vostru ca un magnet.

TAUR

Castigurile financiare de astazi va dau posibilitatea sa va cumparati un accesoriu pe care vi-l doriti de multa vreme.

GEMENI

Urmeaza o perioada agitata, dar si plina de voie buna. O sa va revedeti cu oameni dragi si o sa stati de vorba ore in sir.

RAC

Comunicarea este esentiala pentru voi astazi. Cu o minte deschisa si limpede puteti rezolva cu succes toate evenimentele mai putin placute din viata voastra.

LEU

Cariera voastra se va imbunatati datorita unui proiect pe care o sa il incepeti in perioada urmatoare. Demonstrati ca sunteti adevarati lideri si reusiti sa strangeti in jurul vostru o echipa pregatita, scrie bucurestifm.ro.

FECIOARA

Ar fi bine sa fiti mai atenti la cheltuieli astazi pentru ca sunteti pe punctul sa faceti o investitie profitabila, dar toata atentia trebuie sa fie indreptata in aceasta directie.

BALANTA

O zi numai buna de lenevit. Cand toata lumea se pregateste de serviciu, voi va ganditi sa luati o pauza.

SCORPION

Aveti foarte multe idei, insa nu aveti destul timp pentru a le pune in practica. Nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva despre care stiti ca ar fi dispus sa va ofere o solutie.

CAPRICORN

O zi foarte agitata la locul de munca, asa ca nu va asteptati la prea multe pauze. Abia pe seara o sa va puteti relaxa in compania unor persoane dragi.

VARSATOR

Incearcati sa petreceti mai mult timp cu familia si mai ales cu partenerul de viata. Are nevoie de sustinerea voastra in aceasta perioada si ar fi bine sa ii demonstrati ca ii sunteti alaturi.

PESTI

Datorita unei schimbari de look sunteti laudati si va bucurati la nebunie de complimentele pe care le primiti. De mult timp nu ati mai avut o zi atat de buna.