MENIU

Horoscop 14-20 ianuarie. Zodia care descoperă adevăruri dureroase. Totul îi merge pe dos

Horoscop 14-20 ianuarie. Zodia care descoperă adevăruri dureroase. Totul îi merge pe dos

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec

Atmosfera din sânul familiei nu va fi una prea plăcută în această săptămână. De aceea, astrele îţi recomandă să vorbeşti mai puţin şi să asculţi mai mult. Nu e cazul să contraataci pe nimeni, indiferent de subiectul dezbătut. Dacă partenerul tău reacţionează la nervi şi are un limbaj sau un ton agresiv, încearcă să îi oferi spaţiu şi să revii după ce se calmează.

Vei avea prea multe de făcut în această săptămână şi, cel mai probabil, nu vei reuşi să le cuprinzi pe toate. Chiar dacă nu îţi dai seama, pe lângă tine ar putea trece oportunităţi profesionale grozave. Nu o duci rău cu banii, dar e păcat să poţi câştiga mai mult şi să nu fii atent la şansele care ţi se oferă. Încearcă să te organizezi mai bine, astfel te vei concentra mai bine!

Taur

Săptămâna aceasta nu îi vei tolera partenerului nicio reacţie deplasată şi nicidecum nu vei accepta să fii tratat de sus. Din păcate, relaţia dintre voi se deteriorează pe zi ce trece şi pare că nu mai este nimic de făcut. Nu vă lăsaţi ghidaţi de impulsivitate şi nu luaţi decizii la nervi! Dacă eşti singur, iubirea nu este un punct de interes pentru tine în acest moment.

Situaţia ta profesională este una destul de bună, aşa că nici cu banii nu ai cum să o duci rău. Dacă eşti angajat de curând, încearcă să nu îţi tratezi noii colegi cu superioritate. Dacă vei lega prietenii cu cei din jurul tău, atmosfera va fi plăcută şi vei putea da ranadament la job. Toate sunt în strânsă legătură, aşa că gândeşte bine înainte de a acţiona!

Citește continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop bani horoscop azi