MENIU

Horoscop 11 ianuarie. O zodie are un noroc chior: îi pică bani din cer.În schimb, certuri şi lacrimi

Horoscop 11 ianuarie. O zodie are un noroc chior: îi pică bani din cer. În schimb, certuri şi lacrimi

Racii se intristeaza pentru ca vestea pe care o asteapta cu nerabdare nu mai ajunge.

Berbec

Adu-ti aminte cum ai rezolvat cu succes o situatie din trecut, pentru ca reteta de atunci poate functiona la fel de bine si acum. Fie ca ai urmat un tratament si ai scapat de o problema de sanatate, fie ca ai echilibrat cu brio un conflict nociv pentru mai multa lume, merita sa arunci o privire inapoi si sa faci totul intocmai ca atunci, demult, de vreme ce a mers si atunci de minune.

Taur

Ca sa recapeti controlul deplin asupra unei situatii, primul lucru e sa faci un pas inapoi ca sa privesti din afara, nu din miezul evenimentelor.

Gemeni

Cand suferi, nu e chiar cel mai rau lucru care se poate intampla, pentru ca uneori si suferinta are rolul ei. Acela de a-ti pune credinta la incercare, de a-ti testa capacitatea de a-ti aduna fortele pentru a trece peste orice cu ambitie si curaj, deci nu te teme de situatiile care nu merg asa de frumos sau de usor cum ai vrea.

Rac

Nu te intrista daca un raspuns mult asteptat sau o solutie necesara tot intarzie sa apara. Uneori, programarea ta nu e sincronizata cu programarea divina, deci tot ce poti face e sa accepti ritmul acesta mai lent de evolutie, pentru ca sigur e cel mai bun pentru tine.

Leu

Poate iubesti pe cineva in taina, dar inca nu stii foarte multe despre acea persoana, ceea ce-ti taie curajul de a te apropia de ea.

Fecioara

Iubirea nu trebuie privita chiar atat de serios, pentru ca uneori merita sa o tratezi si ca pe o joaca, cel putin acum, cat e la inceput.

Balanta

Ca sa te simti in siguranta, e bine sa renunti la acea actiune de care ti-e frica. Un abandon nu e dovada de lasitate, ci dimpotriva, poate fi cea mai buna masura de protectie pentru ca tu sa mergi pe un teren solid.

Scorpion

Ai invatat, in timp, de la viata tot ce iti este de ajutor pentru a merge mai departe fara teama, ca atare provocarea de acum nu e deloc periculoasa, ci o lectie foarte buna despre responsabilitate.

Sagetator

Nu te grabi la rezultate imediate, nici la decizii pripite, pentru ca proiectul la care iti aduci contributia se cladeste in timp indelungat, dupa principiul incetul cu-ncetul se face otetul.

Capricorn

Tu esti creatorul lucrurilor importante pentru tine, deci mergi mai departe cu incredere totala in ceea ce vrei sa obtii. Rezultatul final va fi unul favorabil, pe placul tau, pentru ca, de fapt, tu construiesti acel proiect dupa gustul tau, dupa visele tale, exact pe sablonul asteptarilor tale, scrie teotrandafir.com.

Varsator

Ca sa devii un maestru intr-un domeniu, trebuie sa accepti si erorile de pe parcurs, pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat.

Pesti

Daca reusesti sa privesti unele lucruri cu inocenta de copil, vei vedea mai multe resurse de valoare si mai multe aspecte frumoase decat un om matur.