MENIU

Horoscop 11 decembrie. Ai de cheltuit sume mari de BANI. În schimb, NECAZURI pentru aceste 3 zodii

Ceea ce aveau in plan Gemenii pentru azi nu iese conform planurilor din cauza unei interventii nedorite din partea unui musafir nepoftit.

Berbec

Desi tu nu te comporti deloc altfel decat esti de obicei, de data aceasta enervezi la culme un prieten care astepta alt comportament din partea ta. Tu ramai rece, rational, distant la tot ce-ti spune, or el spera sa te motiveze cumva, sa te convinga si pe tine sa participi la un eveniment care lui ii place.

Taur

Ai cu cine discuta astazi, pentru ca te afli intr-un mediu receptiv, deschis, dornic sa auda ce ai tu de zis. Comunicarea merge de minune in asemenea conditii, incat e o placere sa petreci ziua in compania unor astfel de oameni, care au si ei un mesaj interesant de transmis, dar, mai ales, iti dau si tie cuvantul!

Gemeni

Ceea ce aveai in plan pentru azi nu iese conform planurilor din cauza unei interventii nedorite din partea unui musafir nepoftit. Se baga unde nu-i fierbe oala si strica ceea ce faci tu, dar poate nu e chiar un esec total, ci doar o amanare a rezultatelor visate.

Rac

Faci planuri marete pentru perioada urmatoare, cu mult entuziasm si datorita contributiei celor din jurul tau care au incredere deplina in ceea ce vrei sa atingi.

Leu

Tu esti decis sa pui punct aici unei actiuni, dar vine un stimulent suficient de puternic ce te obliga sa te mai gandesti inainte de a spune adio.

Fecioara

Fii cat se poate de detasat si de realist, si priveste lucrurile cu maturitate si seriozitate, pentru ca e nevoie de o atitudine rece pentru a extrage concluzia cea mai buna in acest moment.

Balanta

Nu te juca asa cu banii pe care ii ai la dispozitie! Esti tentat sa faci cumparaturi doar de dragul de a colinda prin magazine, dar ai putea face multe investitii care nu sunt chiar acum necesare sau urgente.

Scorpion

Increderea sta la baza oricarei actiuni in care te implici astazi. Chiar daca nu esti tu initiatorul ei, te alaturi cuiva care deja e direct implicat deoarece te-a convins ca directia in care merge este solida si profitabila.

Sagetator

Te afli intr-un mediu populat, agitat, zgomotos, dar nu te deranjeaza deloc aceasta animatie! Chiar aveai nevoie de ceva care sa te scoata din rutina sau liniste, pentru ca prea nu se mai intampla nimic nou in preajma ta.

Capricorn

Esti foarte atasat de ceva din trecut de care inca nu te poti rupe. Fie ca e vorba de amintiri frumoase din care iti alimentezi si acum inima, sau amintiri nu tocmai placute pe care le tot cari dupa tine fara rost, tot acolo in urma te concentrezi, in loc sa fii atent la ce se petrece acum in preajma.

Varsator

Mult asteptata veste buna apare cand nu mai credeai ca este posibil sa se intample, scrie teotrandafir.com. Ai tot stat ca pe ghimpi cu ochii la orizont, sperand sa se iveasca ceva bun, si iata ca rabdarea ta este rasplatita din plin de ceea ce afli chiar azi.

Pesti

Se apropie un eveniment care poate deveni un punct de referinta in destin, deci pregateste-te sufleteste! Privesti spre viitor cu un soi de nerabdare si entuziasm, cu elan si chef de actiune, pentru ca ceea ce se prefigureaza la orizont, in fata ochilor tai, suna foarte bine!