MENIU

Hezbollah, atac masiv asupra Israelului. Gruparea a lansat peste 70 de rachete în doar o oră

Hezbollah susține că a lansat zeci de rachete în nordul Israelului

Ripostă violentă a grupării Hezbollah asupra teritoriilor israeliene, care a lansat peste 70 de rachete în doar o oră. Mai multe au lovit orașul Kiryat Shmona, din nord, provocând pagube materiale, anunță autoritățile locale.

Zeci de rachete au fost lansate miercuri din Liban spre nordul Israelului, provocând incendii și provocând doar pagube materiale, au transmis autoritățile, potrivit publicației The Times of Israel.

 

 

În decurs de o oră, aproximativ 65 de rachete au fost lansate din Liban în zona Galilee Panhandle, potrivit Forțelor de Apărare Israelului.

Mai multe rachete au lovit orașul Kiryat Shmona, din nord, provocând pagube materiale, anunță autoritățile locale.

Conflictul din Orientul Mijlociu escaladează. Armata israeliană lovește Libanul, după ce a detectat pregătiri ale Hezbollah pentru 'atacuri de mare anvergură'

IDF a precizat că unele dintre rachete au fost interceptate de apărarea antiaeriană. Alte rachete au lovit zone deschise, provocând incendii.

 
 

Ulterior, un proiectil a fost tras din Liban către comunitatea de graniță Shtula, iar alte cinci rachete au fost lansate la Zar'it, în Galileea de Vest, potrivit IDF.

Gruparea libaneză Hezbollah, susținută de Iran, și-a asumat atacul, pretinzând că a vizat poziții militare israeliene.