MENIU

HAOS și nervi întinși la maximum după festivalul Electric Castle! Petrecăreții au așteptat cel puțin 5 ore pentru un mijloc de transport

Petrecăreți Electric Castle / Captură video Facebook

Revoltă și dezamăgire. Asta au simțit mii de tineri de la Electric Castle care au încercat să ajungă acasă, după ce petrecerea s-a terminat. Mii de persoane au așteptat între 5 și 7 ore pentru a prinde un loc în autobuz, înapoi spre Cluj. Iar cei care au optat pentru tren, au stat pe peron cel puțin 4 ore, să vină trenul în gara Bonțida. Peste 65 de mii de tineri au petrecut în cea de-a patra noapte de festival. 

Așa au așteptat mii de tineri trenul care să îi ducă înapoi în Cluj. Au fost atât de mulți petrecăreți încât nici nu au mai avut loc pe peron și s-au așezat pe șinele de tren, în toată gara din Bonțida. Alții au dormit pe unde au apucat.

A fost a patra dimineață când mii de tineri au așteptat trenul cu orele în stație. Petrecăreții au fost revoltați pentru organizarea defectuoasă a reprezentanților de la festival, mai ales că organizatorii au promis că vor lua măsuri chiar după prima seară, deși nu s-a întâmplat.

Organizatorii festivalului de muzică electronică spun că au asigurat transportul cu autobuze, însă numărul lor nu a făcut față deloc miilor de tineri. Doar trei autobuze au plecat din cinci în cinci minute, după terminarea festivalului.

Peste 65 de mii de oameni au participat sâmbătă seară la festivalul de muzică de la Castelul Banffy.


Organizatorii festivalului au estimat un număr de peste 250.000 de participanți în cele 5 zile de festival.