MENIU

HALUCINANT: cum a devenit un criminal extrem de periculos, condamnat la MOARTE de două ori, vedetă pe TikTok. Fanii săi fac lobby pentru schimbarea pedepsei

HALUCINANT: cum a devenit un criminal extrem de periculos, condamnat la MOARTE de două ori, vedetă pe TikTok/ Captur[ Youtube

Un criminal condamnat la moarte are mii de fane înfocate pe TikTok! Americanul Wade Wilson urmează să fie executat după ce a omorât cu sânge rece două femei. Pe site-urile de socializare, susținătorii infractorului pledează acum pentru schimbarea pedepsei. Mai mult, potrivit oamenilor legii, criminalul ar fi primit inclusiv scrisori și poze din partea fanelor. Urmează informații care vă pot afecta emoțional! 

"În aceste circumstanțe, dispunem ca Wade Steven Wilson să fie condamnat la moarte pentru cele două acuzații de omor cu premeditare" - este decizia care a dus la o adevărată isterie pe rețelele de socializare, acolo unde criminalul condamnat are mii de fane înfocate și grupuri de susținere care pledează pentru retragerea pedepsei. Peste 4.000 de fane i-au trimis inclusiv scrisori în închisoare, iar o parte dintre acestea i-ar fi trimis chiar și fotografii în ipostaze indecente.

 „Dragă Wade! Te vei întoarce acasă!”, a scris una dintre fane pe un grup de pe o rețea de socializare

Online, fanele își dau inclusiv sfaturi despre cum să trimită scrisorile în celula criminalului fără să îi facă probleme: „Vă arăt eu ce trebuie să scrieți și unde să trimiteți. Nu trimiteți la închisoare pentru că va fi restricționat pentru cine știe cât timp.”

În ciuda susținerii din mediul online, criminalul a surprins atunci când a cerut să fie ucis cât mai curând.

Inclusiv tatăl criminalului a depus mărturie împotriva sa și a povestit în detaliu cum fiul său și-a recunoscut faptele fără remușcări.

Wade Wilson este acum în așteptarea pedepsei cu moartea după ce a ucis cu sânge rece două femei nevinovate.