MENIU

HALUCINANT! Cine este vinovat pentru amenințările de pe aeroporturile din India

Poliția din Hyderabad, India, a arestat un bărbat care a trimis mesaje de amenințare la câteva aeroporturi, pentru a evita să călătorească alături de prietena lui. Pe 16 aprilie, trei aeroporturi principale indiene - Mumbai, Hyderabad și Chennai - au intrat în alertă, după ce poliția din Mumbai a primit un e-mail care avertiza în legătură cu o posibilă încercare de tentativă de deturnare.

Aparent, e-mail-ul fusese trimis din partea unei femei neidentificate, care avertiza că cele trei aeroporturi urmează să fie ținta unor încercări de deturnare. Ca rezultat, comisiile speciale ale acestor instituții s-au întrunit și au făcut cercetări, întărind măsurile de securitate, a relatat un oficial.

Cu toate acestea, femeia din spatele emailului sa dovedit a fi un anume Vamshi Krishna, care a trimis amenințări false pentru a evita să-și ia prietena în vacanță.

„Acesta i-a promis iubitei lui, care locuiește în Chennai, că o va duce într-o călătorie de recreere în Mumbai, dar nu avea bani să rezerve biletul", a declarat un comisarul de poliție din Hyderabad.

Bărbatul a încercat să o convingă să anuleze călătoria, dar ea nu a fost de acord.

„I-a fost imposibil să-i explice prietenei sale că nu are bani pentru călătorie, așa că Vamshi a decis să genereze o situație de criză, pentru ca zborurile să fie anulate”, a afirmat comisarul.

Individul a trimis mesajele de pe un cont fals, în care scrisese mesajul „Nu încercați să mă căutați, pentru că nu mă veți găsi.”

Autoritățile l-au urmărit după adresa IP-ului și l-au arestat. Bărbatul și-a măsturisit fapta și urmează să fie pedepsit conform gravității acesteia.