MENIU

Grav accident rutier în Gorj! 6 victime, printre care și 2 copii

Luni după-amiaza, în localitatea Bălești din județul Gorj, șase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Cum s-a întâmplat totul

Potrivit raportului ISU Gorj, la locul incidentului au intervenit rapid două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj și patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Echipajele de intervenție au găsit șase persoane rănite, inclusiv doi copii cu vârstele de 7 și 10 ani, într-o stare medicală care necesita îngrijiri de urgență.

Toate victimele au primit primul ajutor la fața locului și au fost apoi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu-Jiu pentru investigații și tratament suplimentar, conform informațiilor furnizate de Mediafax.
Printre răniți se numără un bărbat și trei femei, al căror diagnostic și starea actuală nu au fost specificate detaliat în comunicatul oficial.

Autoritățile locale și echipele de intervenție au lucrat în condiții dificile pentru a gestiona situația și pentru a acorda asistență medicală de specialitate celor afectați de accident. 

În prezent, cauza exactă a incidentului și alte detalii legate de circumstanțele acestuia urmează să fie stabilite în cadrul investigațiilor în curs.