MENIU

Grav accident, în Sibiu: o victimă. Șoferul vinovat, băut și fără permis

Grav accident, în Sibiu. Sursa foto: Realitatea de Sibiu

Un grav accident s-a produs, miercuri seară, în Sibiu. O persoană a fost rănită după impactul dintre un autoturism și un buldoexcavator, potrivit realitateadesibiu.net.

Incidentul a avut loc în jurul orei 21:30, în localitatea Jina, județul Sibiu.

Autoturismul a fost condus de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, iar utilajul, de către un bărbat în vârstă de 45 de ani.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din autoturism, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Sibiu. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

După cercetările efectuate, s-a constatat că bărbatul aflat la volanul autoturismului nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În plus, la testarea cu alcooltestul, valoarea indicată a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este acuzat de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, și  sub influența alcoolului.

Tragedie, în Sibiu - 4 morți, trafic îngreunat

Un alt accident grav s-a produs, vineri dimineață, în municipiul Sibiu, pe Calea Șurii Mici. Patru persoane au murit, în urma coliziunii între un autoturism și un autocamion, potrivit realitateadesibiu.net.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de pompieri militari, precum și echipaj de descarcerare.

Din primele informații, au fost implicate patru persoane, doi bărbați și două femei, toate victimele fiind încarcerate.

Din păcate, în urma sosirii echipajului medical, acesta nu a putut constata decât decesul celor patru victime, care prezentau numeroase leziuni.

Potrivit ISU Sibiu, traficul în zona a fost blocat mai bine de 30 de minute. În continuare se circulă îngreunat.