MENIU

Giurgiu: PERCHEZIŢII la Primăria Izvoarele şi la locuinţa primarului, într-un dosar de corupţie

Procurorii DNA fac, joi, percheziţi la Primăria Izvoarele, judeţul Giurgiu, şi la locuinţa primarului Alin Stanciu, într-un dosar în care edilul este suspectat de trafic de influenţă, pentru că ar fi cerut 200.000 de euro pentru a interveni la reprezenţi ai ANAF, după un control la Avicola Crevedia.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) fac percheziţii într-un dosar în care primarul comunei Izvoarele, judeţul Giurgiu, Alin Stanciu (PNL), este urmărit penal pentru trafic de influenţă în favoarea societăţii Avicola Crevedia, faptă care ar fi fost săvârşită în vara anului 2013.

În acelaşi dosar este urmărit penal şi Emile Kharrat, cenzorul societăţii Avicola Crevedia, pentru complicitate la cumpărare de influenţă, au precizat sursele citate.

Potrivit aceloraşi surse, în perioada 2012-2013, ANAF a făcut un control la SC Avicola Crevedia SA, în urma căruia s-a stabilit că firma are obligaţii fiscale de aproape 100 de milioane de lei, reprezentând TVA suplimentară, dobânzi sau majorări de întârziere şi penalităţi.

Mai multe articole despre:
primar Giurgiu evaziune cercetat izvoarele