MENIU

GIGI BECALI s-a întors în închisoare. "Am exagerat boala ca să impresionez"

GIGI BECALI. Criză de nervi la cimitir. Scene incredibile

GIGI BECALI a ajuns la Pentenciarul Balta Albă în această dimineaţă, după prima învoire de 24 de ore primită de la intrarea în detenţie. "Scriu o carte de religie şi una de sport şi ies mai repede", le-a spus BECALI jurnaliştilor la intrarea în Penitenciar.

GIGI BECALI. "Am fost acasă să îmi liniştesc familia, să vadă că sunt sănătos, nu sunt bătrân, nu am gâtul rupt. Sunt alt om spiritual acum", a declarat GIGI BECALI în faţa Penitenciarului.

GIGI BECALI a mai spus că este decis să redeschidă dosarul Valiza deoarece acuzaţiile sunt dezincriminate de noul Cod penal. "Se constată că acuzaţiile sunt dezincriminate, se decontepesc pedepsele şi voi rămâne cu 3 ani de condamnare. Scriu o carte de religie şi una de sport şi după un 1 an şi jumătate pot să ies", a mai spus BECALI.

GIGI BECALI s-a prezentat de dimineață la sediul Inspectoratului Județean al Poliției Ilfov, urmând să fie transportat la Penitenciarul Poarta Albă. Prin comportamentul său, BECALI vrea să-i convingă pe şefii Penitenciarului Balta Albă şi să obţină 5 zile libere pe lună.

GIGI BECALI a recunoscut că a exagerat anumite aspecte ale bolii sale pentru a-i convinge pe judecători să îl lase liber şi să se poată opera în străinătate de hernie de disc. "Am exagerat boala ca să impresionez", a declarat BECALI, completând că a stat intenţionat aplecat în faţa judecătorilor.

"Ce am eu la cervicală este clar. Asta nu trece decât cu operaţia. Dar eu nu am vrut să apar ca o găină în faţa naţiei, ci am vrut să apar ca un leu", a mai spus GIGI BECALI.

Legat de munca prestată la Academia lui Gigă Hagi, BECALI a spus că are activitate de "coordonator de activităţi", nu chiar de manager. "Nu poţi să pui un fost parlamentar să dea cu mătura", a spus patronul Stelei.

Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Finanțatorul Stelei a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali