MENIU

Gheorghe Dincă face fițe în închisoare: are 5 mese pe zi și a dat afară fumătorii din celulă! A devenit coșmarul conducerii penitenciarului

Gheorghe Dincă face fițe în închisoare: are 5 mese pe zi și a dat afară fumătorii din celulă! A devenit coșmarul conducerii penitenciarului

"Monstrul din Caracal", condamnat la 30 de ani pentru crimă, viol si trafic de persoane, a devenit un coșmar pentru conducerea închisorii din Craiova unde este încarcerat. Conștient că își va petrece restul zilelor în pușcărie, criminalul încearcă să le facă zile fripte autorităților cu tot felel de sesizări incredibile. Recent, el a cerut să fie dați afară colegii fumători din celula în care se află pentru că îl deranjează fumul de țigară. 

La 71 de ani, Gheorghe Dincă are afecțiuni cardiace și suferă de diabet, iar recent a făcut o sesizare la judecătorul de supraveghere al penitenciarul pe motiv că i-ar fi fost administrate medicamentele cu 7 zile întârziere.

Gheorghe Dincă a fost găsit inconștient în celulă. Ce s-a întâmplat cu „monstrul din Caracal”

Cu altă ocazie, individul a reclamat faptul că a fost ținut cu 30 de minute mai mult în sala de judecată, motiv pentru care i-ar fi crescut tensiunea.

Petrecere mare pentru Gheorghe Dincă. „Monstrul din Caracal” și-a serbat ziua de naștere în închisoare

Totodată, cu o altă ocazie în care a mai fost ținut câteva minute în sala de judecată, criminalul ar fi ratat una dintre cele 5 mese pe care le servește zilnic și spune că astfel i s-ar fi încălcat dreptu.

Două dintre sesizările sale au fost respinse de judecători pentru că erau false. 

Ce pensie încasează Gheorghe Dincă de la statul român. „Monstrul din Caracal” primește bani lunar