MENIU

Gest DIZIDENT major: un steag ucrainean si mesaje anti-război, afișate la fereastra unei clădiri din Rusia. Ce MĂSURI au luat autoritățile

Fereastră la care este afișat steagul Ucrainei, vopsită în Rusia / Captură Twitter

Imagini incredibile ies la iveală dintr-o localitate din Rusia. Potrivit imaginilor de pe Twitter, un rus din orașul siberian Krasnoiarsk a afișat la fereastră steagul Ucrainei și un poster anti-război. Gestul său, care poate fi văzut drept unul de dizidență, a fost imediat observat de autorități, care au luat măsuri în acest sens. Mai exact, au venit și i-au vopsit rusului geamurile cu vopsea albă, relatează NEXTA.

Imaginile au început să circule pe rețelele sociale în această dimineață și înfățișează un complex de blocuri despre care se spune că ar fi în orașul Krasnoiarsk, în zona siberiană a Rusiei.

În imagini se observă cum la două geamuri de la etajul al patulea al unui imobil sunt afișate un drapel al Ucrainei și niște postere anti-război.

Ulterior apare și o macara trimisă cel mai probabil de autoritățile locale, care se înalță, iar când ajunge în dreptul ferestrelor bărbatului începe să vopsească geamurile cu vopsea albă.