MENIU

George Simion, după consultări: I-am spus lui Klaus Iohannis să-l DEMITĂ PE Florin Cîțu

George Simion și Claudiu Târziu

Liderii AUR nu cred că discuțiile pe care le-a purtat președintele Klaus Iohannis cu partidele vor avea un final pozitiv. După întâlnirea cu șeful statului, George Simion a afirmat impresia sa a fost că acesta nu urmărește o rezolvare a crizei, ci mai degrabă tergiversarea discuțiilor. Solicitarea fermă a celor de la AUR a fost DEMITEREA de urgență a premierului interimar Florin Cîțu, principalul vinocat de prpectuaea crizei.

"Am fost să-i cerem lui Klaus Iohannis să-i ceară demisia lui Florin Cîțu, pentru că această temporizare nu sună bine și avem impresia că suntem consultați de formă.

Noi am venit cu o propunere destul de clară, să trecem peste iarnă și poate peste primăvara, cu un guvern de specialiști.

Iohannis a spus că nu știe niciun politician cu numele Orban, cu excepția consilierului său Leonard Orban, nu știe niciun im politilic orban. noi credem că un guvern de tehnicarși ar putea tredcer țara 

Primul semn că este bine intenționat ar fi să-i ceară demisia de urgența a lui Cîțu. Cât timp e acolo, țara este în pericol.

PREȘEDINTELE A FĂCUT UN RICTUS CÂND A AUZIT PROPUNEREA, probabil va ieși să spună că primele consultări au fost un eșec", a afirmat George Simion, după discuțiile purtate de delagația AUR cu președintele Klaus Iohannis.

Și copreședintele Claudiu Tîrziu a criticat modul în care au decurs discuțiile, pentru că șeful statului a lăsat impresia că a chemat partidele la consultări doar pentru a păstra aparențele.

„O persoană independentă care să poată să adune un guvern de specialiști asumați politic de partidele din parlament. Nici măcar de principiu nu ne-a dat un răspuns”, a declarat Târziu.