MENIU

GENERALUL CARE I-A DAT TEREN LUI BECALI, ELIBERAT

GENERALUL CARE I-A DAT TEREN LUI BECALI, ELIBERAT

DOSARUL SCHIMBURILOR DE TERENURI. Fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină, condamnat la doi ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, va fi eliberat condiţionat, conform unei decizii luate vineri de Tribunalul Dâmboviţa.

DOSARUL SCHIMBURILOR DE TERENURI. În 20 februarie, Judecătoria Găeşti a admis cererea lui Cioflină de eliberare condiţionată, decizia fiind contestată de procurori.
 
DOSARUL SCHIMBURILOR DE TERENURI Vineri, Tribunalul Dâmboviţa a respins contestaţia, astfel că fostul şef al Statului Major General, încarcerat la Penitenciarul Găeşti, va fi pus în libertate. Fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, condamnat şi el la doi ani de închisoare în acelaşi dosar, a fost eliberat, tot condiţionat, la sfârşitul lunii februarie. Al treilea condamnat din dosar, Gigi Becali, este încarcerat la Poarta Albă.

DOSARUL SCHIMBURILOR DE TERENURI Potrivit apărătorului lui Dumitru Cioflină, acesta a executat deja o treime din pedeapsă de doi ani, este grav bolnav şi a avut un comportament exemplar pe perioadă detenţie.
 
DOSARUL SCHIMBURILOR DE TERENURI.  "Aşa cum am arătat şi în instanţă, sunt îndeplinite toate condiţiile din punct de vedere legal. Este îndeplinită acea fracţie de pedeapsă, dumnealui a dat dovezi temeinice de îndreptare şi trebuie să ne raportăm la rolul deosebit pe care acest om l-a avut în calitatea lui de şef al Armatei, pentru integrarea României în structurile NATO. A avut o activitate deosebit în interesul naţional, lucru care nu trebuie neglijat atunci când apreciezi asupra unei cereri de eliberare condiţionată. Pe altă parte are o boală cardio vasculară, o gastrită cu ulceraţii", a declarat Bogdan Păun, avocatul generalului, scrie adevarul.ro.
 

DOSARUL SCHIMBURILOR DE TERENURI. Victor BABIUC, ELIBERAT

DOSARUL SCHIMBURILOR DE TERENURI.  Alături de generalul Victor Babiuc şi Gigi Becali, fostul şef al Statului Major General a fost condamnat în dosarul schimburilor de terenuri. La fel ca şi Babiuc, Cioflina a primit doi ani de închisoare pentru abuz în serviciu dar şi interzicerea unor drepturi. El este încarcerat în regim semideschis, în penitenciarul Găeşti, unde se află încarcerat şi Victor Babiuc.