MENIU

"Durere şi protest". Poliţiştii, în faţa MAI, în memoria colegului lor ucis în gara din Suceava

Zeci de poliţişti s-au adunat în faţa Ministerului de Interne pentru a-i aduce un omagiu poliţistului ucis brutal, în gara din Suceava, Sorin Vezeteu. Aceştia au aprins lumânări, candele, au adus flori şi au ţinut momente de reculegere. Mai multe foografii de la eveniment a fost postate pe Facebook.

"DURERE! Altar și "Protest" îndoliat în fata MAI. Polițiștii membri SNAP, Diamantul, alături de jandarmi aprind lumânări în fața MAI pentru camaradul lor Sorin Vezeteu căzut la datorie sub 40 de lovituri de cuțit" se arată pe pagina evenimentului.

Bărbatul acuzat că l-a ucis pe agentul de poliţie Sorin Vezeteu, de la Transporturi Feroviare, în gara din Suceava, a fost arestat preventiv, vineri, pentru infracţiunea de omor calificat.

Tribunalul Suceava a admis, vineri după-amiază, propunerea Parchetului de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Ioan Beşa, el fiind suspectul reţinut pentru uciderea agentului şef de poliţie transporturi feroviare Sorin Vezeteu pe peronul Gării Suceava. Poliţistul avea în jur de 40 de lovituri de cuţit pe corp.