MENIU

Gafa unui bărbat, dornic de însurătoare. Și-a căutat nevastă pe TikTok, dar a rămas fără niciun ban și tot burlac

TikTok - imagine de arhivă

Și-a dorit să se căsătorească și, pentru a-și impresiona viitoarea mireasă, s-a lăudat cu banii săi pe TikTok. Nu își imagina însă că acest gest îl va costa scump. Este povestea unui bărbat din Cluj, jefuit de femeia căreia voia să îi pună inelul pe deget și de concubinul acesteia.

Dornic de a cunoaște o femeie cu care să se căsătorească, un bărbat din Cluj a făcut un filmuleț video cu banii pe care îi avea și l-a postat pe TikTok. Imaginile au fost văzute de o femeie care îl cunoștea, care, împreună cu concubinul ei, a pus la care un jaf, relatează Ziare.com.

Povestea pare desprinsă dintr-un film polițist. Primul pas l-a făcut chiar femeia, care l-a contactat pe bărbat și a stabilit să se întâlnească cu acesta în municipiul Aiud. Lucuruile au mers cumva "pe repde înainte". Mai exact, întâlnirea a avut loc, iar, după ce au băut o cafea, bărbatul i-a cumpărat femeii un inel. Ulterior, au mers într-un parc din oraș pentru a continua discuțiile. În tot acest timp, cei doi erau urmăriți de concubinul femeii, care aștepta momentul prielnic pentru a interveni.

„După ce s-au întâlnit, persoana vătămată și inculpata s-au deplasat la o cafenea și ulterior, la o bijuterie, de unde persoana vătămată i-a cumpărat un inel, astfel că a observat faptul că aceasta avea asupra ei o sumă mare de bani. În tot acest timp, inculpatul D.L. (concubinul femeii) îi urmărea şi coresponda prin mesaje cu inculpata R.Ț. În continuare, femeia i-a propus persoanei vătămate să se deplaseze în parcul din Aiud, unde s-au așezat pe o bancă și au început să povestească. Inculpata i-a solicitat persoanei vătămate să-i dea jumătate din banii pe care îi avea asupra lui, lucru cu care bărbatul nu a fost de acord”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Femeia a reuși ulterior să sustragă de la bărbat suma de 6.335 de lei. Bărbatul a fost bruscat atât de femeie, cât și de concubinul acesteia, care a intervenit și el la un moment dat în poveste. De frică, bărbatul a fugit și a mers la poliție, unde a depus plângere.

Cei doi agresori au fost depistați și au fost trimiși în judecată pentru tâlhărie.

Astfel, femeia a fost condamnată la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, iar concubinul acesteia a primit tot 2 ani şi 6 luni închisoare, însă acesta mai avea și o condamnare pentru act sexual cu un minor, a cărei executare era amânată. Prin contopire, pedeapsa finală a acestuia a ajuns la 3 ani închisoare în regim de detenţie. Victima și-a recuperat banii.

Hotărârea din 4 iulie 2023 pronunțată de Judecătoria Aiud poate fi contestată cu apel.

Mai multe articole despre:
barbat insuratoare gafa barbat tiktok jaf barbat