MENIU

Incredibil! Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu are Cristina Neagu

<p>Gabriela Firea </p>

Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu are Cristina Neagu, ceea ce este un fapt fără precedent, întrucât salariul unui angajat este o informație confidențială.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dezvăluit ce salariu are Cristina Neagu la CSM București, ceea ce este un fapt fără precedent, întrucât salariul unui angajat este o informație confidențială.

Handbalista Cristina Neagu a cerut un salariu mai mare pentru a continua la CSM Bucureşti, dar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat că solicitările celei mai bune handbaliste din lume sunt peste posibilităţile clubului.

Totodată Gabriela Firea a dezvăluit ce salariu are Cristina Neagu.

"La începutul acestui an au fost mai multe discuţii, care s-au precipitat în ultimele zile. A fost o solicitare a impresarului Cristinei Neagu, de a i se majora salariul la 20-21.000 de euro, de la 17.500, cât are acum. Doamna Gabriela Szabo m-a informat şi s-a discutat în Consiliul de Administraţie.

Cu tot respectul pentru Neagu, valoarea ei şi ceea ce înseamnă ea, nu ne permitem să-i oferim un salariu mai mare decât cel actual. Nu i-am diminuat salariul după accidentare şi i-am făcut o ofertă de a menţine salariul anterior chiar şi în această perioadă de convalescenţă", a explica Gabriela Firea la Digi Sport.

Primăria Capitalei a anunţat în urmă cu câteva zile că i-a făcut o nouă propunere handbalistei Cristina Neagu, iar acum aşteaptă răspunsul acesteia.