MENIU

Fotografia cu o PISICĂ care îţi poate închide pe loc contul de Facebook

Fotografiile cu pisici sunt, fără îndoială, cele mai populare de pe internet. Există, însă, o anumită fotografie cu o pisică pe care Facebook pare să o deteste, motiv pentru care şterge automat conturile care o postează.

Un tânăr blogger pe tehnologie, Varun Krishnan, a trimis unui prieten o fotografie cu o pisică şi, imediat, Facebook i-a închis contul.

"Sună stupid dar aşa s-a întâmplat, am primit o fotografie pe WhatsApp, mi s-a părut drăguţă aşa că am trimis-o unui prieten pe Facebook". Tânărul şi-a dat seama că ceva s-a întâmplat când a fost delogat şi i s-au cerut din nou datele de identificare.

"Înainte să îmi dau seama, toate device-urile s-au delogat şi am fost anunţat că mi-a fost dezactivat contul de Facebook. Mi-au şters fotografiile, contul de Facebook ads, într-o fracţiune de secundă, pentru o fotografie cu o pisică", mai spune el.

Facebook i-a redat, însă, contul tânărului, recunoscând că a făcut o greşeală, fără să precizeze  de ce o simplă fotografie cu o pisică a avut acest efect. Mai mulţi utilizatori s-au plâns că au păţit acelaşi lucru, însă Mashable, care a testat fotografia pe un cont creat special, nu a păţit nimic postând imaginea cu pisica în costum, notând însă că există câteva cuvinte necunoscute pe costumul pisicii.

Mai multe articole despre:
0 pisică Facebook mashable pisică în costum