MENIU

Foto Accident cu patru victime în județul Dolj

accident dolj

Anularea restricțiilor de a părăsi localitatea odată cu relaxarea măsurilor impuse de autorități pentru a preveni răspândirea coronavirusului readuce în atenție numărul ridicat al accidentelor rutiere petrecute pe șoselele țării, multe dintre ele extrem de grave. Numai în această dimineață, patru patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut pe DN 65, în afara localităţii Pieleşti din judeţul Dolj, informează realitateadecraiova.net. 

Potrivit IPJ Dolj, accidentul s-a produs pe fonul neacordării priorității. „Un bărbat de 51 de ani, din comuna Pieleşti, care conducea o autoutilitară în afara localităţii Pieleşti, venind de pe un drum secundar, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din Balş, care circula către Craiova, pe DN 65”, a declarat purtătorul de cuvând al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Patru persoane, între care trei din maşina care circula regulamentar şi şoferul autoutilitarei, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Mai multe articole despre:
accident rutier accident dolj raniti