MENIU

Florin Roman îi răspunde dur lui Mihai Tudose după criticile acestuia la adresa PNL: „A fost slujitor credincios la PSDragnea”

Florin Roman îi răspunde dur lui Mihai Tudose după criticile acestuia la adresa PNL: „A fost slujitor credincios la PSDragnea”

Florin Roman, deputat al Partidului Național Liberal (PNL), a reacționat vehement la adresa fostului premier și actual europarlamentar Mihai Tudose (PSD), după ce acesta a lansat acuzații dure la adresa guvernării liberale, susținând că „au făcut România ţăndări”. 

Florin Roman a răspuns atacului lui Tudose, acuzându-l pe acesta de ipocrizie și amintindu-i de rolul său în guvernul PSD din perioada de glorie a lui Liviu Dragnea. 

Mihai Tudose a fost slujitor credincios la PSDragnea. La fel ca Sorin Grindeanu, zis Sorin OUG13. Memoria lor e selectivă și trebuie serios împrospătată. Dacă mai atacă PNL, să se aștepte că vor fi taxați.

A uitat Mihai Tudose când l-a lăsat cu ochii-n soare pe premierul Japoniei (țara cu a treia economie a lumii atunci, după SUA și China) când a venit la București? Nu era important pentru România să colaboreze mai bine cu Japonia dpdv economic, să vadă că suntem interesați de așa ceva?

Dacă PSD a fost așa de bun pentru români, atunci de ce a pierdut ultimele patru alegeri prezidențiale la rând și a stat în opoziție în Parlament jumătate din ultimii 20 de ani?”, a spus Florin Roman.

 

Mai multe articole despre:
florin roman mihai tudose