MENIU

Florin Cîțu a dezvăluit ce face de Paște și ce cadouri a primit de Florii: discuri vinil cu două din trupele preferate Foo Fighters și Led Zeppelin

Ce cadouri a primit Florin Cîțu de Florii

Premierul Florin Cîțu a primit de ziua sa onomastică, din partea colegilor de la Guvern, mai multe cadouri, printre care și un disc cu una din trupele sale preferate de muzică rock Foo Fighters. Dezvăluirea a fost făcută jurnaliștilor, miercuri seară.

Florin Cîțu a venit, miercuri, la ședința coaliției, cu două discuri de vinil. La sfârșitul întâlnirii, a fost întrebat de jurnaliști despre ele. Premierul a dezvăluit jurnaliștilor că este vorba de ultimul album al formației Foo Fighters și un album Led Zeppelin.

„Sunt niște cadouri pentru onomastica pe care am avut-o duminică trecută, mi le-a dat cineva. De la colegi. (...) Ultimul album Foo Fighters, Medicine at Midnight, și un album Led Zeppelin”.

Florin Cîțu a mărturisit în februarie că ascultă multă muzică, în special rock, și că una din trupele sale preferate este Foo Fighters. Premierul a avut rapelul la vaccin în data de 6 februarie și a venit îmbrăcat cu un tricou negru pe care scria Foo Fighters, pentru că tocmai în noaptea de dinaintea vaccinării formația americană lansase ultimul său album, amânat din 2020, din cauza pandemiei.

Premierul Florin Cîțu le-a mai spus jurnaliștilor, miercuri seară, că va petrece sărbătorile pascale „în familie. Și nu o să mă vedeți, o să vă las în pace”, le-a mai spus, râzând, reporterilor.

Întrebat apoi dacă are „tradiții pe care le respectă”, premierul a răspuns „da, familia”.